Видавництво Талант: серія Чарівні казки.

Видавництво Талант - список виданих книжок в серії Чарівні казки
 
Видавництво Талант: серія Чарівні казки
Видавництва по містам

Всі видавництва (55)

Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам
не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Видавництво
Талант

м.Харків, Харківська обл.

Гол. редактор: Гуменна Лілія Миколаївна
Адреса: 61166 м. Харків вул Серпова 4, оф 719
Телефон: 057 -714-67-62, 067-570-64-88, 050-364-72-19
Веб-сайт: talantbooks.com.ua

Про видавництво Видавництво Талант - виробник дитячої літератури. На сьогодні асортимент книг нараховує сотні видань: енциклопедії, казки, розвиваюча література, книжки-іграшки. Завдяки багаторічному досвіду роботи, можливостям сучасної поліграфії і злагодженій роботі колективу, видавництво продовжує радувати новинками дітей та їх батьків. Уся продукція нашого видавництва має гігієнічні сертифікати, що підтверджують якість і безпеку книг. Основні види діяльності: книговидання і поширення дитячої розвиваючої літератури, подарункових видань. Послуги зі створення оригіналів-макетів будь-якої складності, верстки і технічної підготовки книг (тверда палітурка, клейова, скоба, картонні книги), брошур, буклетів, каталогів, включаючи, при необхідності, редагування і коректуру тексту, замовлення текстів авторам і ілюстрацій художникам. Також надаємо консультації з вибору формату видань, способу подачі інформації, ілюстрування, розміщення накладу до друку.

Серії
Всі серії (16)   |   100 секретів (0)   |   Готуємося до школи (0)   |   Завтра в школу (0)   |   Знайди секрет (0)   |   Казки з наклейками (0)   |   Карамелька (0)   |   Моя перша книжка (0)   |   Найрозумніший (0)   |   Найцікавіше про... (0)   |   Супер-розмальовки (0)   |   Чарівні казки (0)   |   Чарівні пальчики (0)
Результат: 0-0 (всього 0) Сторінка: 0
Фото Книжка Розділ
Реклама
Rambler's Top100