Додано гестбуки.

Ми – прихильники ретро. І сподіваємося уникнути тих небезпек, які гестбуки врешті решт вбили: спамботів торговців віагрою та збільшенням пенісів, які відмітилися чи не в кожній закинуті...
 
Додано гестбуки
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
artasb.ru
Додано гестбуки

Ми – прихильники ретро. І сподіваємося уникнути тих небезпек, які гестбуки врешті решт вбили: спамботів торговців віагрою та збільшенням пенісів, які відмітилися чи не в кожній закинутій гестбуці в інтернеті.

Гестбуки, вони ж гостьові книги, - історично один з перших засобів комунікації в інтернеті. Від форумів, груп та інших модних нині витребеньок на кшталт відеоконференцій вони відрізнялися тим, що записи йшли суцільною стрічкою і „догори дригом” – свіжіші дописи згори (тобто починати читати їх треба було знизу). Крім того, стрічка рухалася в певні моменти дуже інтенсивно, що спонукало до телеграфного стилю спілкування, без модних на форумах копі-пастів чужих статей, вставлених картинок та роликів з Ютуба тощо. Але, з іншого боку, це не зводилося до цвірінькання у твіттері на 140 знаків.

Ми – прихильники ретро. І сподіваємося уникнути тих небезпек, які гестбуки врешті решт вбили: спамботів торговців віагрою та збільшенням пенісів, які відмітилися чи не в кожній закинутій гестбуці в інтернетах. „Піонер – енлардж йор пенсіл”. Тому ми поки що залишаємо обов’язкову реєстрацію. Реєструйтеся як читачі, задавайте питання чи просто дописуйте авторам, яким вам є що сказати. Поки що в режимі бета-тестування. (УПД автори можуть дописувати іншим авторам теж)

З тестовою метою ж оголошуємо Тиждень доброго слова Мирославі Сапко. Усіх авторів та читачів, кому є що сказати доброго упорядникові двох альманахів digitalРомантизм та редакторові Роман-газети, якому багато хто з сучасних авторів завдячує першою публікацією, просимо не ловити ґав і долучатися.

З повагою,

Редакція

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100