«©Copyright в епоху електронних книжок».

Професійне обговорення ініціативи Книжкової Палати України стосовно створення та використання фонду електронних оригінал-макетів друкованих видань, яка від...
 
«©Copyright в епоху електронних книжок»
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам
щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Копірайт? Йо-хо-хо...
Бояндін Костянтин
Копірайт? Йо-хо-хо...
«©Copyright в епоху електронних книжок»

Професійне обговорення ініціативи Книжкової Палати України стосовно створення та використання фонду електронних оригінал-макетів друкованих видань, яка відбудеться 7 жовтня о 18.00, Книгарня «Є», вул. Лисенка, 3 (ст. м. «Золоті Ворота»)

Книгарня «Є»,

видавництва «Кальварія» та «Нора-друк»

ЗАПРОШУЮТЬ на дискусію


«©Copyright в епоху електронних книжок»

Професійне обговорення ініціативи Книжкової Палати України

стосовно створення та використання фонду електронних оригінал-макетів друкованихвидань,

 

яка відбудеться

7 жовтня о 18.00,

Книгарня «Є»,вул. Лисенка, 3 (ст. м. «Золоті Ворота»)

 

На початку вересня Книжкова Палата України розіслала на електронні адреси видавців інформаційний лист  з пропозицією долучитись до дослідження можливості збирання, збереження та використання електронних оригінал-макетів друкованих видань, а також дослідження проблем захисту авторського права під час використання цифрових копій друкованих видань (з повним текстом листа можна ознайомитись http://www.facebook.com/topic.php?uid=121578627880343&topic=206).

Питання, які були озвучені в листі, здались нам вкрай актуальними і важливими для видавничої спільноти, а «суттєві переваги як для держави, суспільства в цілому, так і для суб'єктів видавничої справи зокрема», які вказані в листі – сумнівними.

Пропозиції щодо внесення відповідних змін у законодавство України, зокрема в Закони України «Про обов'язковий примірник» та «Про авторське право і суміжні права», які ініціювала Книжкова Палата України, потребують схвалення в професійному середовищі.

Запрошуємо зустрітись та обговорити ці питання у форматі вільної професійної дискусії, щоб виробити спільну позицію видавців.

До обговорення можна також долучитись вже зараз в розділі «Дискусії» :Створення депозитарної «Електронної бібліотеки ХХІ століття»: http://www.facebook.com/board.php?uid=121578627880343

 

 

Спікери:

-  Олексій Авраменко, керівник проекту BOOKLAND, видавництво «MOST Publishing»,

- Анетта Антоненко , директор видавництва «Кальварія»,  засновник Благодійного Фонду «Фундація видавництва «Кальварія»

 

Модерує Юрій Марченко, директор видавництва «К.І.С.»

 

Запрошуємо до участі:

·        представника Книжкової Палати, якій зможе дати відповідь на запитання,

·        директорів  видавництв України,

·        громадські організаціїта фонди: Українська асоціація видавців і книгорозповсюджувачів, Форум видавців, Гете-Інститут в Києві, Міжнародний фонд «Відродження», Французький культурний центр, Британська Рада в Україні, фонд «Розвиток України», фонд «OpenUkraine» та інші.

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100