Свято кулькової ручки: «Суботник» у «Читайці».

Сучасні майстри прози – Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко і Міла Іванцова готові поділитися секретами початку творчого шляху, секретами успіху, през...
 
Свято кулькової ручки: «Суботник» у «Читайці»
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Вождь світового пролетаріату на святі кулькової ручки, 1918
Кремль
Вождь світового пролетаріату на святі кулькової ручки, 1918
Свято кулькової ручки: «Суботник» у «Читайці»

Сучасні майстри прози – Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко і Міла Іванцова готові поділитися секретами початку творчого шляху, секретами успіху, презентувати свої нові книги і радувати живим спілкуванням гостей «Суботника» та використати іменника для роздачі автографів.

30 жовтня 1888 року була запатентована кулькова ручка, хоча масове виробництво їх почалося тільки 1940 року. І цей день можна офіційно вважати днем народженням всім відомого і такого необхідного сьогодні пристрою для писання.

Кожен український письменник починав свій творчий шлях з юних років. В кожного творчий шлях був простим і очевидним, в кожного зустрічалися перешкоди і труднощі. Найвірогідніше, перші оповідання або вірші були написані кульковими ручками.

Сучасні майстри прози – Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко і Міла Іванцова готові поділитися секретами початку творчого шляху, секретами успіху, презентувати свої нові книги і радувати живим спілкуванням гостей «Суботника» та використати іменника для роздачі автографів. Спеціальним гостем цієї події стане бард, художник – Ігор Жук.

«Суботник» відбудеться 30 жовтня, в 12.00, в книжковому магазині «Читайка», Київ, Книжковий ринок, метро «Петрівка». Схема проїзду http://www.chytayka.com.ua/about/contacts/

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100