"Львівський роман".

4 листопада, четвер, 18 год. Львів, вул. Винниченка,12 "Кабінетна" зустріч на тему "Львівський роман" гості: прозаїки Галина Пагутяк та Петро Яценко.
 
"Львівський роман"
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Афіша
МО Дзиґа
Афіша
"Львівський роман"

4 листопада, четвер, 18 год. Львів, вул. Винниченка,12 "Кабінетна" зустріч на тему "Львівський роман" гості: прозаїки Галина Пагутяк та Петро Яценко.

МО "Дзиґа" та літературна каварня "Кабінет" представляють:


4 листопада, четвер, 18 год.

Львів, вул. Винниченка,12


 
"Кабінетна" зустріч на тему
 
"Львівський роман"
 
гості: прозаїки Галина Пагутяк та Петро Яценко.

Галина Пагутяк
Народилася 26 липня 1958р. у с.Залокоть Дрогобицького району Львівської області. Вищу освіту здобула на філологічному факультеті Київського держуніверситету ім.Т.Г.Шевченка.
Як прозаїк дебютувала в журналі "Дніпро" повістю "Діти" (1981 р.). Через рік у письменницькому видавництві України вийшла її перша книга під тією ж назвою.  Авторка багатьох книг. Має публікації у часописах "Дзвін", "Сучасність", "Кур’єр Кривбасу", "Книжковий клуб плюс". Живе у м.Львові.

Петро Яценко
Народився у 1978 році у Львові, закінчив "Львівську політехніку", працював електромонтером, журналістом, програмістом. Лауреат всеукраїнських літературних конкурсів "Нові автори" (Харків, "Клуб сімейного дозвілля", за роман "Йогуртовий бог") та "Смолоскип" (за повість "Мар'яна, чи Дерево бодхі"). Стипендист програми Gaude Polonia (під кураторством Ольги Токарчук). Автор трьох книг прози.
 

 

координатор Юрій Кучерявий 0503799961

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100