ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОЕТИЧНОЇ КНИГИ ПАВЛА КОРОБЧУКА "Кайфологія".

Де: фестиваль-ресторація "Диван". (Київ, пл. Бессарабська, 2. навпроти Пінчук Арт-центру) Коли: 7 листопада, 19:00 Організаійна підтримка: МО ...
 
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОЕТИЧНОЇ КНИГИ ПАВЛА КОРОБЧУКА "Кайфологія"
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Facebook.com
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОЕТИЧНОЇ КНИГИ ПАВЛА КОРОБЧУКА "Кайфологія"

Де: фестиваль-ресторація "Диван". (Київ, пл. Бессарабська, 2. навпроти Пінчук Арт-центру) Коли: 7 листопада, 19:00 Організаійна підтримка: МО "Остання Барикада" Вхід вільний.

«Кайфологія» - найактуальніший зразок сучасної суперякісної поезії, де якість не заважає відчути всі тонкощі і надриви пошуків і перевтілень автора. У книзі Павла Коробчука зібрані кращі тексти соціального і трансцендентного спрямування останніх трьох років творчості автора. Інтимна, соціальна, субкультурна і екзистенційна лірика усіх настроїв, з під міцної руки поета. Читачі обов"язково знайдуть необхідні собі емоції, рідну атмосферу переживань і радості.


Павло запрошує друзів, побратимів, колег і шанувальників найсоліднішої поезії на презентацію завершальної книги десятиліття двотисячників.
В програмі вечора також виступлять музичні гурти: Наголос На голос (акустика), Риби (Фанк, Грандж), Райдо (інді, лаундж).

Де: фестиваль-ресторація "Диван". (Київ, пл. Бессарабська, 2. навпроти Пінчук Арт-центру)
Коли: 7 листопада, 19:00
Організаійна підтримка: МО "Остання Барикада"
Вхід вільний.

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100