Експертний рейтинг Книжка року.

Книжка поезій Юлії-Ванди Мусаковської в шорт-листі Книжки року. Вітаємо!
 
Експертний рейтинг Книжка року
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати
на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
"Буквоїд"
Експертний рейтинг Книжка року

Книжка поезій Юлії-Ванди Мусаковської в шорт-листі Книжки року. Вітаємо!

«Книжка року‘2010»: Лідери літа в номінації «Красне письменство»

"Продовжуємо публікувати списки "Лідерів літа" - результати піврічної експертної сесії Всеукраїнського рейтинґу "Книжка року"2010". Оскільки остаточні місця визначаться по оцінюванні усього річного асортименту в грудні, нині подаємо по сім найцікавіших книжок у кожній підномінації за абеткою.

Номінація "КРАСНЕ ПИСЬМЕНСТВО"

Сучасна поезія / афористика

Березневі коти. Антологія еротарфесту. – Ужгород: Ліра, 236 с.(о)

Павло ГІРНИК. Посвітається. – К.: Пульсари, 376 с.(п)

Назар ГОНЧАР. Не здуру ґуру дзен; Іван ЛУЧУК. Велес — се лев. —Тернопіль: Навчальна книга – Богдан.

Ліна КОСТЕНКО, Ольга БОГОМОЛЕЦЬ, Іван МАРЧУК. Ґіацинтове сонце. – К.: Либідь, 168 с.(п)

Ліна КОСТЕНКО. Берестечко. Історичний роман. – К.: Либідь, 232 с.(п)

Юлія-Ванда МУСАКОВСЬКА. На видих і на вдих. – К.: Факт, 122 с.(п)

Людмила ТАРНАШИНСЬКА. Його Величність Час. – К.: Bona Mente, 144 с.(о)"



Дивитися повний рейтинг на "Буквоїді".
 

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100