Я ввійшла в літератуту. Що і як я там роблю?.

14 грудня 2010 р. о 18:00 "Книгарня Є" (Київ, вул. Лисенка, 3), літературний конкурс "Коронація слова" та видавництво "Нора-Друк" запрошують на літера...
 
Я ввійшла в літератуту. Що і як я там роблю?
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Ірен Роздобудько, Міла Іванцова, Галина Вдовиченко, Лариса Денисенко
Буквоїд
Ірен Роздобудько, Міла Іванцова, Галина Вдовиченко, Лариса Денисенко
Я ввійшла в літератуту. Що і як я там роблю?

14 грудня 2010 р. о 18:00 "Книгарня Є" (Київ, вул. Лисенка, 3), літературний конкурс "Коронація слова" та видавництво "Нора-Друк" запрошують на літературний вечір двох чарівних письменниць – львів'янки Галини Вдовиченко та киянки Міли Іванцової. Модератор – Лариса Денисенко.

14 грудня 2010 р. о 18:00 "Книгарня Є" (Київ, вул. Лисенка, 3), літературний конкурс "Коронація слова" та видавництво "Нора-Друк" запрошують на літературний вечір двох чарівних письменниць – львів'янки Галини Вдовиченко та киянки Міли Іванцової. Модератор – Лариса Денисенко.

"Я ввійшла в літератуту. Що і як я там роблю?" саме на такій темі обговорення вирішили зупинитися організатори вечора, адже обидві письменниці всього декілька років тому увірвалися в літературний світ і знайшли там своє місце, мають вдячного читача, займають чільні місця на конкурсах та позитивні відгуки критиків.

І, при тому, обидві залишаються на своїх "основних" місцях роботи де мають високий авторитет та впевненість у завтрашньому дні. Отже, маємо надію, що письменниці повідають про "під'йом тіста", "принцип стрілки на колготках" та інших важливих моментах роботи над текстом.

Галина і Міла обіцяли розповісти, як вони пишуть, чи відкладають текст на певний час, аби він вистоявся як тісто, чи показують комусь перед тим, як запропонувати на конкурс чи видавцям (щоб уникнути "стрілки на колготах" – люди бачать, а ти не помічаєш) та багато інших "таємниць" літературної "кухні".

Вхід вільний.

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100