Штурмові загони Ґутенберга!.

Збір штурмових загонів відбудеться 13-14 травня 2011 року. Місце дислокації — Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Мета заходу: сформувати боєздатний загін м...
 
Штурмові загони Ґутенберга!
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
www.chytomo.com
Штурмові загони Ґутенберга!

Збір штурмових загонів відбудеться 13-14 травня 2011 року. Місце дислокації — Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Мета заходу: сформувати боєздатний загін молодих видавців, редакторів, письменників, дизайнерів, ілюстраторів, каліграфів для штурму інформацийного простору та активізації видавничої справи України спільними тактично продуманими силами.

Збір штурмових загонів відбудеться 13-14 травня  2011 року. Місце дислокації — Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

Мета заходу: сформувати боєздатний загін молодих видавців, редакторів, письменників, дизайнерів, ілюстраторів, каліграфів для штурму інформацийного простору та активізації видавничої справи України спільними тактично продуманими силами.

Підготовка бійців розпочнеться з інтерактивної лекції «Продажна критика» за участю Костянтина Родика, Михайла Бриниха, Тараса Федюка та Іллі Стронґовського. Учасники Фестивалю ознайомляться із правилами, законами ведення бойових дій та статутом вірності справі. Наступним етапом гартування стане майстер-клас Юрія Пероганича та Андрія Бондаренка, де буде розглянуто питання розвитку україномовної Вікіпедії.

Для поціновувачів ефективної зброї, вдалого оригінального оформлення книги, будуть презентовані роботи відомих книжкових дизайнерів Андрія Лесіва і Романи Романишин (творча майстерня «Аґрафка»).

Літературний клуб «Маруся» проведе «Живий буккросинг», де кожен, хто має улюблену книжку і здатен її представити, зобов’язаний проявити свої ораторські, можливо, навіть командирські вміння.

Відкриття заходу обійдеться без салютів та залпових пострілів, однак розважати штурмові загони буде кому. Для цього запрошені такі музичні гурти, як «Вперше чую», «Назад шляху немає», та інші, з якими ще ведуться активні переговори.

Дмитро Стус викличе на герць представників порталу «EX.UA». Перемовини точитимуться навколо «Бібліотеки ХХІ століття», що приведе до представлення стратегії створення української електронної бібліотеки. До розстрілу зацікавленими запитаннями готується Олег Шпільман,генеральний директор Книжкового клубу «Клуб сімейного дозвілля».

Відібрані молоді бійці покажуть свої проекти на презентації видавничих ідей у форматі печа-куча. Окрім того, спеціальним заходом стане «Прийом на роботу». Відомі видавництва готові поповнили власні редути учасниками Фестивалю, зокрема студентами. Резюме + співбесіда = працевлаштування. Варто поборотись!

Із настановами виступлять Олексій Чекаль (розпорядження про каліграфію у видавничій справі) й Микола Ковальчук (наказ про модульні сітки).

Бізнесову частину бере під командування Олексій Колісник, який проведе тренінг для акул / дельфінів бізнесу (кількість місць обмежена!).

Другий фестиваль молодих видавців не обійдеться без феєричної «Ночі в бібліотеці», де проходитимуть літературні читання та кінопокази, а ще там буде багато-багато письменників, музики та книжок. Не забудьте прихопити спальники!

Бойову готовність підігріватимуть постійні заходи: виставка артбуків, фоторобіт, видавничих помилок, «каліграфічних» плакатів, зйомки фестивального фільму, видання артбуку за 2 дні (журнал «Коза») та книжка за 24 години (Літклуб «Маруся»). Всі охочі зможуть отримати спецформу видавця, розмальовану молодими художниками і каліграфами та багато інших приємностей.

.

Довідка

Фестиваль молодих видавців і редакторів — це культурно-видавничий захід, спрямований на покращення комунікації між молодими гравцями книжкового ринку України.

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100