Презентація.

Книгарня «Є» запрошує Вас на презентацію піксельної книжки Антона Санченка “Нариси бурси” що відбудеться 1 квітня. Початок – о 18:00 год.
 
Презентація
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати
на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Афіша
Автура
Афіша
Презентація

Книгарня «Є» запрошує Вас на презентацію піксельної книжки Антона Санченка “Нариси бурси” що відбудеться 1 квітня. Початок – о 18:00 год.

Книгарня «Є»
запрошує Вас
на презентацію піксельної книжки Антона Санченка
“Нариси бурси”
що відбудеться 1 квітня.
Початок – о 18:00 год.

Антон Санченко – автор збірок оповідань «Вызывной канал» (2003), «Баркароли» (2008) та роману-придибашки «Весілля з Європою» (2008). Збірка «Баркароли» за версією газети «Друг читача» визнана кращим дебютом року. Улюблений жанр – мариністика. Улюблена форма – оповідання та новели. Нова збірка «Нариси бурси» побачила світ одразу у вигляді піксельної (електронної) книжки.

Оповідання писалися таким чином, щоб зацікавити і матросів, і поетів. А оскільки матроси і поети — то антоніми, автор сподівається, що ця книжка зацікавить і решту людства у проміжку між цими двома полюсами світосприйняття. Оповідання доповнені Словничком для поетів та Словничком для матросів, у яких тлумачаться незрозумілі для них слова. Книгу прикрашають ілюстрації Дмитра Растворцева та Дмитра Лисюка. З демо-версією книжки можна ознайомитися за адресою http://issuu.com/rastvortsev/docs/antonsanchenko_narysybursy_demo

Це не перша спроба сучасного українського автора перейти в електронний формат, але перша спроба зробити це методично. Автор планує поділитися своїми спостереженнями й думками щодо можливостей та майбутнього електронних книг, їх складних взаємин з книжками традиційними і відкритий до дискусії щодо цього.

***
Адреса книгарні «Є»:
вул. Спаська, 5, ст. м. «Контрактова площа»

UPD. Це не першоквітневий жарт.

 

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100