Щасти!.

Проект з "Родимками" Іри Цілик - дещо інакший. Це була настільки вдала Ірина книжка (а ми знаємо, що говоримо, - не інтуітивно, а за статистикою), що нам було дуже шкода, що вона розійшлася в та...
 
Щасти!
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Відтепер це бібліографічна рідкість
Elektroknyga
Відтепер це бібліографічна рідкість
Щасти!

Проект з "Родимками" Іри Цілик - дещо інакший. Це була настільки вдала Ірина книжка (а ми знаємо, що говоримо, - не інтуітивно, а за статистикою), що нам було дуже шкода, що вона розійшлася в такій малій кількості друкованих примірників, більшість читачів надали перевагу скачуванню умовно безкоштовної електронної версії, не переймаючись запропонованою післяплатою. Авторам не звикати. Але кількість і тривалість цих скачувань навіть після того, як книжку припинили рекламувати в мережі, примушували нас шукати іншого продовження цій історії.

Ну і таке. Видавництво "Електрокнига" своєю метою ставить не заробіток на молодих авторах, а їх подальший успіх. Деякі речі нам вдаються і ми ними потім пишаємося. Наприклад, коли автор стає поміченим і якимось дивним чином після публікації у нас на нього звертають увагу інші видавництва, хоча коли він приходив туди ж просто з рукописом, талантом, завзятістю та ідеями, йому чомусь відмовляли. В добру путь. Таких випадків у нас підозріло багато, можете самі прослідкувати, кому не ліньки.

Але цей проект з "Родимками" Іри Цілик - дещо інакший. Це була настільки вдала Ірина книжка (а ми знаємо, що говоримо, - не інтуітивно, а за статистикою), що нам було дуже шкода, що вона розійшлася в такій малій кількості друкованих примірників, більшість читачів надали перевагу скачуванню умовно безкоштовної електронної версії, не переймаючись запропонованою післяплатою. Авторам не звикати. Але кількість і тривалість цих скачувань навіть після того, як книжку припинили рекламувати в мережі, примушували нас шукати іншого продовження цій історії.

Ми ходили по великих видавництвах, здатних вкластися у великі (за українськими мірками) наклади. Бо вона того варта. Видавництва крутили носом. Їм, можливо, не з руки перевидання чужих книжок. Вихід запропонувала Оксана Стефанівна Забужко. В результаті більшість оповідань цієї книжки (крім повісті) увійде в Ірину книжку, яку видавництво "Комора" готує до Книжкового Арсеналу. Крім того, в неї увійдуть нові Ірині оповідання. Називатиметься вона "Червоні на чорному сліди" за назвою одного з нових оповідань. Сподіваюся, все в "Комори" вийде і вони встигнуть.

Можливо, публікація старих оповідань когось примусить сказати "Тю". І ми могли б вибачитися за такий крок перед тими 156 читачами, які придбали у книгарнях паперову версію і тими 11 з 1163, які сплатили за електронну. Але думаю, що саме ці люди залюбки куплять і нову книжку Іри Цілик, хоча б на подарунки близьким, вже в традиційному виконанні, а не покетбуком. Тому не вибачатимемося, а спонукатимемо шукати книжку на стенді видавництва на Арсеналі.

Крім того, "Комора" попросила прибрати нас з вільного доступу електронну версію з нашого сайту, що ми залюбки і зробимо, хоча права ще кілька місяців належать "Електрокнизі". Атракціон щедрості закривається сьогодні опівночі.

Думаю, це достойне завершення цього проекту, вітаю авторку smile emoticon

 

PS. Доступ припинено. Фінальний рахунок 1182 скачних примірників

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100