Книголюбам пропонуємо
купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх видів книг,
окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua
Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
|
СПИНИ ЦЮ МИТЬ...
Роман Бойчук, Михайло Герц
— Симфонія Форте,
2015.
— 100 с.
— м.Івано-Франківськ. — Наклад 200 шт.
ISBN: 978-966-286-056-6
ББК: 85.94я438
Жанр:
— Збірки пісень, музичні видання
Анотація:
З передмови "ПІСНЯ ВІЧНОЇ ЛЮБОВІ"
...Дослухаюся до поетичних одкровень Романа Бойчука і музичних таїн Михайла Герца, і починаю розуміти, що у слові, у музиці можна спинити мить. Таки можна. Слово і звук, ніби світлина, фотографічно окреслює нам певний духовний, душевний стан тих людей, яким Всевишній дарував талант стукати у людське серце.
Слухаючи музику, перечитуючи слово, вловлюю багато фраз, які тематично окреслюють пісенник ˝Спини цю мить…˝. Ну, хоча б кілька із них. Наприклад, ˝де схід сонця цілує росу˝, щоб ˝зі слів зробити букет Вам замість квітів˝, адже ˝на відстані руки в мої приходиш сни˝, бо ˝поезія до кави, мов десерт˝. І раптом ˝батьківських садів не торкнуться морози˝, хоча ˝крізь безсоння гармати гримлять˝, а тому ˝морози ввібрали скроні, заплелись в косу˝, і боляче ˝палає кров’ю небокрай˝, паралель – ˝важке і чорне дихання війни˝. Це про Донбас сьогоднішній.
Роман Бойчук охопив словом чимало тем: мама, рідна хата, кохання, честь і добро, гідність, буття понад простором і Україна. Ніби самозагляд: а яка ти, людино?, а які ми – люди? Хто ми на цій землі?
Піснетворець Михайло Герц на відстані сльози вхопив слово Романа Бойчука і одягнув його в імпозантні шати мелодій...
Богдан КУЧЕР
Заслужений журналіст України,
Автор і виконавець власних пісень.
Лінк із зображенням книжки:
|
Немає файлів для скачування. |
|
|
|