Ґорґани : гумористичні оповідання про гори і мандри світом
Надія Білик
— Пропонується видавцям,
2017.
— 230 с.
— (Серія: поки немає).
— м.Івано-Франківськ. — Наклад 635 шт.
Тверда обкладинка.
ISBN: кольорові ілюстрації
Жанр:
— Пізнавальна література
— Гумористичне, сатиричне
— Казки для дорослих
Анотація:
АНОТАЦІЯ
Перед вами – оповідання про Карпати і подорожі світом, сповнені гумором та інколи фантастикою, та в більшості вони реалістичні і навіть автобіографічні.
Зараз ви тримаєте в руках першу паперову збірку іронічних оповідань і віршів, які допоможуть розширити кругозір, ознайомлять з традиціями Карпатського краю. Гарний настрій та посмішку при прочитанні гарантовано.
Проф. Підгорецький В.А
Лінк із зображенням книжки:
|
КАРПАТСЬКИЙ ДРАЙВ АБО ЛАСКАВО ПРОСИМО В КАРПАТИ!
Марко сидів за столом і вкотре переписував текст інструкції для походу в гори туристів.
Чіп поки що не заважав йому, і він ретельно перевіряв карту маршруту.
Згідно розробленого плану горяни розділяли туристів на три групи – діти, вихідці з України і іноземці. Відповідно від групи і змінювались декорації їхньої подорожі.
… Ось перед ними відкрилась лісова галявина - перечитував ще раз інструкцію Марко.
- Добре, хоч Карпати ще є ! – подумки радів він.
Відколи люди підкорили всю можливу енергію, гір катастрофічно бракувало. ... [ Показати весь уривок ]
І тільки в таких, як їхня, економічно відсталих країнах залишились ще пам’ятки природи в вигляді гір чи озер.
… Прямуємо вліво, ледь помітною стежечкою – продовжував він.
- Високі ялини простягають до нас свої важкі лапи, гілки колють обличчя. А ми все йдемо і йдемо невідомо куди по гірській стежині.( Примітка – подорож для дітей вранці, для дорослих українців – ввечері, іноземцям – в обід.)
…Всюди був ліс – і внизу, і по сторонах і вгорі темний, непривітний. Тільки вгорі ледь виднівся крайчик синього неба [ Згорнути уривок ]
|