Книголюбам пропонуємо
купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх видів книг,
окрім електронних. www.vsi-mebli.ua
Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
I will survive! Я виживу! : Збірка оповідань про великі і маленькі перемоги
Нова збірка оповідань про щоденні, можливо, зовсім непомітні, навіть буденні перемоги - про незримі, часом приховані від усього світу, перемоги над собою; про торжество справедливості, совісті, правди; про щоденні протистояння випробуванням долі - глухій самотності, зраді, зневірі, недузі...
Я знаю, як тобі важко. Знаю, як ніхто інший. Ти впевнена, що Бог при щедрому розподілу чеснот обійшов тебе терпінням. І кожна невдача не загартовує тебе, а тільки виснажує, віднімає волю, бажання боротися, в найстрашніші хвилини – і бажання жити. Мені здається, терпіння й надія - це єдине, що залишається людині при будь-яких тортурах долі. Є життя, а значить є можливість продовжувати боротьбу із демонами. Тримайся.
Я знаю, що ти мене кличеш. Що просиш Бога про допомогу. Що просиш не тільки Його, а й цілий Всесвіт, готова звертатися до усіх божеств усіх релігій, вдаватися до будь яких ритуалів, ... [ Показати весь уривок ]
обрядів чи молитов, аби лишень ми зустрілися.