Додано колонки.

Шановні автори, як ви вже помітили, з минулого тижня на сайті є можливість розміщати редакційні колонки. Надсилайте свої анонси й звіти на редакційну пошту.
 
Додано колонки
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Нові можливості
Автура
Нові можливості
Додано колонки

Шановні автори, як ви вже помітили, з минулого тижня на сайті є можливість розміщати редакційні колонки. Надсилайте свої анонси й звіти на редакційну пошту.

Шановні автори! Ми додали розділ ПОТОЧНЕ, в якому плануємо зокрема давати Анонси книжкових презентацій, фестивалів тощо, а також Звіти про ці події після того, як вони відбулися.

Поки що це можна робити лише через адміна, згодом буде організовано доступ до цієї сторінки для кожного зареєстрованого автора, щоб можна було редагувати свої повідомлення без посередників.

Поки що приймаємо від бажаючих Анонси та Звіти у доківському форматі на редакційну скриньку avtura[завиванець ]meta.ua з позначкою теми Анонс або Звіт. Фотозвіти поки неможливі, можемо розміщувати лише одне фото на статтю, але не заперечуємо проти посилань на ці фотозвіти на інших сайтах.

Ось приклади Анонсу та Звіту. Користуйтеся.

ЗІ. Хто хоче розмістити також статті на теми книгодруку, книготоргівлі, книгорозповсюдження чи дотичні, теж може надсилати на їх редакційну скриньку. Об'єм статті не менше 2 тис. занків.

 

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100