29.11.2010 р. м.Київ. Будинок кіно (блакитна вітальня), вул. Саксаганського,6. Поч. о 17.30..

Презентація книги Сергія Лазо "Концерт для самотнього голосу з незлагодженим оркестром" (фіналіст конк...
 
29.11.2010 р. м.Київ. Будинок кіно (блакитна вітальня), вул. Саксаганського,6. Поч. о 17.30.
Поточне
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Стаття
Будинок кіно
Будинок кіно
29.11.2010 р. м.Київ. Будинок кіно (блакитна вітальня), вул. Саксаганського,6. Поч. о 17.30.

Презентація книги Сергія Лазо "Концерт для самотнього голосу з незлагодженим оркестром" (фіналіст конкурсу «Euroformat» видавництва "Альтерпрес"). Трохи іронії , трохи ностальгії за 70-ми роками (перші джинси, вініл, Бітлз), гітара, море любові та музики (С.Лазо - автор багатьох шлягерів, серед яких "Ти подобаєшся мені","Ні обіцянок, ні пробачень", "Не йди"). Гість - співак Віктор Павлик. Модератор - письменник Андрій Курков. Автограф-сесія.

29.11.2010 р. м.Київ. Будинок кіно (блакитна вітальня), вул. Саксаганського,6. Поч. о 17.30.            Презентація книги Сергія Лазо "Концерт для самотнього голосу з незлагодженим оркестром"       (фіналіст конкурсу «Euroformat» видавництва "Альтерпрес"). Трохи іронії , трохи ностальгії за 70-ми роками (перші джинси, вініл, Бітлз), гітара, море любові та музики (С.Лазо - автор багатьох шлягерів, серед яких "Ти подобаєшся мені","Ні обіцянок, ні пробачень", "Не йди"). Гість - співак Віктор Павлик. Модератор - письменник Андрій Курков. Автограф-сесія.

Журнальні варіанти «Концерту» надруковано у «Дніпрі» (№6,7,2009) , «Радуге» (№7,2009), «Літературному Тернополі» (№3,2010)та«Українській літературній газеті» (№14-20,2010) . Повна версія нещодавно вийшла окремою книжкою «Концерт для самотнього голосу з незлагодженим оркестром» (Київ, «Альтерпрес», 2010, 286с.). До книжки крім вищеназваного роману увійшли розповідь-репортаж «Сорок років опісля» (концерт Пола Маккартні у Києві) та п’єса «Ми так любили TheBeatles».

Творча зустріч у київському Домі кіно завершує перший   тур презентацій книги, який проходив у жовтні-листопаді у Тернополі, Житомирі, Рівному та Києві. Автор приймає запрошення та пропозиції щодо виступів у інших містах України та зарубіжжя: lider_dance@mail.ru.

Поділитись:
Реклама
Rambler's Top100