Сергій Лазо : біографія.

Сергій Лазо на сайті сучасної української літератури Avtura.com.ua. Бібліографія, біографія, уривки творів, літературні рецезії і відгуки читачів на твори С. Лазо. Можливість пр...
 
Сергій Лазо : біографія
Автори за жанрами

Всі автори (336)

Автори за першою літерою прізвища
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Автор
Лазо Сергій (фото 1)
Лазо Сергій (фото 1)
Лазо Сергій (фото 2)
Лазо Сергій (фото 3)
Лазо Сергій (фото 4)
Сергій Лазо

м.Тернопіль, Тернопільська обл.

Епіграф:
Шукаємо щастя по країнах, століттях, а воно скрізь і завжди з нами; як риба в воді, так і ми в ньому, і воно біля нас шукає нас самих. Нема його ніде від того, що воно скрізь. Воно схоже до сонячного сяйва — відхили лише вхід у душу свою. (Г.Сковорода)


Лінк на сторінку автора:

  Біографія Книжки (5) Гестбук (1)

СЕРГІЙ ЛАЗО

Він створив купу книжок, п’єс, хітів (найпопулярніші “Ти подобаєшся мені”, “Ні обіцянок, ні пробачень”, “Не йди”), товаришує з зірками (серед яких Т.Повалій, В.Павлик, Гайтана, Н.Сумська), оволодів багатьма професіями (вчитель, режисер, артист, музикант, співак, конферансье, журналіст, композитор, поет, драматург, перекладач, продюсер, модератор культурно-мистецьких імпрез, проектів тощо) …
У народі кажуть, людина в тому віці, в якому себе відчуває. В якому віці людина, яка формулює свою біографію наступним чином?
Народився.
Вчився.
Виріс.
Був.
Не належав.
Не ... [ Показати всю біографію ]

[ Згорнути біографію ]

Реклама
Rambler's Top100