Антоніна Спірідончева, Вяземская (Вязьмітінова) Анна, Головченко Богдан, Марина Киевская, Косинов Сергей, Кочергина Елена, Метелецька Маргарита, Прокофьева Светлана, Ростовский Василий, Савицкая Дарья, Тарадов Александр, Тимашова Виктория, Усова-Бойко Оксана, Олег Никоф : Эсперанто многоточий : поэтический сборник Литературного клуба "Киев ПОЭТажный"" : Відгуки читачів.

 
Антоніна Спірідончева, Вяземская (Вязьмітінова) Анна, Головченко Богдан, Марина Киевская, Косинов Сергей, Кочергина Елена, Метелецька Маргарита, Прокофьева Светлана, Ростовский Василий, Савицкая Дарья, Тарадов Александр, Тимашова Виктория, Усова-Бойко Оксана, Олег Никоф : Эсперанто многоточий : поэтический сборник Литературного клуба "Киев ПОЭТажный"" : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Антоніна Спірідончева, Вяземская (Вязьмітінова) Анна, Головченко Богдан, Марина Киевская, Косинов Сергей, Кочергина Елена, Метелецька Маргарита, Прокофьева Светлана, Ростовский Василий, Савицкая Дарья, Тарадов Александр, Тимашова Виктория, Усова-Бойко Оксана, Олег Никоф "Эсперанто многоточий : поэтический сборник Литературного клуба "Киев ПОЭТажный""" (фото 1)
Книжка Антоніна Спірідончева, Вяземская (Вязьмітінова) Анна, Головченко Богдан, Марина Киевская, Косинов Сергей, Кочергина Елена, Метелецька Маргарита, Прокофьева Светлана, Ростовский Василий, Савицкая Дарья, Тарадов Александр, Тимашова Виктория, Усова-Бойко Оксана, Олег Никоф "Эсперанто многоточий : поэтический сборник Литературного клуба "Киев ПОЭТажный""" (фото 1)
Книжка Антоніна Спірідончева, Вяземская (Вязьмітінова) Анна, Головченко Богдан, Марина Киевская, Косинов Сергей, Кочергина Елена, Метелецька Маргарита, Прокофьева Светлана, Ростовский Василий, Савицкая Дарья, Тарадов Александр, Тимашова Виктория, Усова-Бойко Оксана, Олег Никоф "Эсперанто многоточий : поэтический сборник Литературного клуба "Киев ПОЭТажный""" (фото 2)
Эсперанто многоточий : поэтический сборник Литературного клуба "Киев ПОЭТажный""

Антоніна Спірідончева, Вяземская (Вязьмітінова) Анна, Головченко Богдан, Марина Киевская, Косинов Сергей, Кочергина Елена, Метелецька Маргарита, Прокофьева Светлана, Ростовский Василий, Савицкая Дарья, Тарадов Александр, Тимашова Виктория, Усова-Бойко Оксана, Олег Никоф

— Видавець Федоров О.Н., 2010. — 160 с. — (Серія: Киев ПОЭТажный).
— м.Київ. — Наклад 2007 шт.

ISBN: 978-966-2441-06-2
ББК: УКР 84(0)6-5я43

Жанр:
Римований вірш
Поетичні антології

Анотація:
Серия "Киев ПОЭТажный" основана в 2010 году.
В альманахе «Киев поэтажный» представлены стихи киевских поэтов. При всем многообразии тем, которые волнуют авторов, их объединяет любовь к поэзии и родному городу.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100