Антоніна Спірідончева, Ходарченко Юрій, Козир Любов, Свистун Віра, Хімченко Михайло, Надія Чорноморець, Вязьмітінова (Вяземская) Анна, Головченко Богдан, Левицька Тетяна, Сокол Ігор, Ковальчук Інна, Науменко Вікторія, Мулюкова Світлана, Пономаренко Володимир, Виноградова Лана, Угнівенко Ольга, Максименко Олег, Чайковська Валентина, Кухарук Віра, Усова-Бойко Оксана, Олег Нікоф : Пензлі різнобарв : збірка поезій Літературного клубу "Київ ПОЕТажний" : Відгуки читачів.

 
Антоніна Спірідончева, Ходарченко Юрій, Козир Любов, Свистун Віра, Хімченко Михайло, Надія Чорноморець, Вязьмітінова (Вяземская) Анна, Головченко Богдан, Левицька Тетяна, Сокол Ігор, Ковальчук Інна, Науменко Вікторія, Мулюкова Світлана, Пономаренко Володимир, Виноградова Лана, Угнівенко Ольга, Максименко Олег, Чайковська Валентина, Кухарук Віра, Усова-Бойко Оксана, Олег Нікоф : Пензлі різнобарв : збірка поезій Літературного клубу "Київ ПОЕТажний" : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам
щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Антоніна Спірідончева, Ходарченко Юрій, Козир Любов, Свистун Віра, Хімченко Михайло, Надія Чорноморець, Вязьмітінова (Вяземская) Анна, Головченко Богдан, Левицька Тетяна, Сокол Ігор, Ковальчук Інна, Науменко Вікторія, Мулюкова Світлана, Пономаренко Володимир, Виноградова Лана, Угнівенко Ольга, Максименко Олег, Чайковська Валентина, Кухарук Віра, Усова-Бойко Оксана, Олег Нікоф "Пензлі різнобарв : збірка поезій Літературного клубу "Київ ПОЕТажний"" (фото 1)
Книжка Антоніна Спірідончева, Ходарченко Юрій, Козир Любов, Свистун Віра, Хімченко Михайло, Надія Чорноморець, Вязьмітінова (Вяземская) Анна, Головченко Богдан, Левицька Тетяна, Сокол Ігор, Ковальчук Інна, Науменко Вікторія, Мулюкова Світлана, Пономаренко Володимир, Виноградова Лана, Угнівенко Ольга, Максименко Олег, Чайковська Валентина, Кухарук Віра, Усова-Бойко Оксана, Олег Нікоф "Пензлі різнобарв : збірка поезій Літературного клубу "Київ ПОЕТажний"" (фото 1)
Книжка Антоніна Спірідончева, Ходарченко Юрій, Козир Любов, Свистун Віра, Хімченко Михайло, Надія Чорноморець, Вязьмітінова (Вяземская) Анна, Головченко Богдан, Левицька Тетяна, Сокол Ігор, Ковальчук Інна, Науменко Вікторія, Мулюкова Світлана, Пономаренко Володимир, Виноградова Лана, Угнівенко Ольга, Максименко Олег, Чайковська Валентина, Кухарук Віра, Усова-Бойко Оксана, Олег Нікоф "Пензлі різнобарв : збірка поезій Літературного клубу "Київ ПОЕТажний"" (фото 2)
Пензлі різнобарв : збірка поезій Літературного клубу "Київ ПОЕТажний"

Антоніна Спірідончева, Ходарченко Юрій, Козир Любов, Свистун Віра, Хімченко Михайло, Надія Чорноморець, Вязьмітінова (Вяземская) Анна, Головченко Богдан, Левицька Тетяна, Сокол Ігор, Ковальчук Інна, Науменко Вікторія, Мулюкова Світлана, Пономаренко Володимир, Виноградова Лана, Угнівенко Ольга, Максименко Олег, Чайковська Валентина, Кухарук Віра, Усова-Бойко Оксана, Олег Нікоф

— Видавець Федоров О.Н., 2012. — 172 с. — (Серія: Київ ПОЕТажний).
— м.Київ. — Наклад 1211 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-2441-21-5
ББК: 84(4Укр)-5

Жанр:
Римований вірш
Поетичні антології

Анотація:
В Україні виник величезний пласт художньої літератури, не охоплений професійною літературною критикою і практично не представлений у книго-торгівельних мережах. Мова про аматорську літературу, широко розповсюджену в інтернеті і незаслужено відкинуту за рамки офіційного літпроцесу. Клуб «Київ ПОЕТажний» власним прикладом доводить, що поети-аматори також створюють цікаві і якісні тексти, а своїм поетичним світобаченням і майстерністю можуть позмагатись з професіоналами з поетичного мейнстриму.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100