Книголюбам пропонуємо
купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх видів книг,
окрім електронних. www.vsi-mebli.ua
Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Фантастика.ua ("Петренчукова хата") : Сборник фантастических рассказов и повестей
Книжная серия задумана с целью популяризации фантастики и поддержки молодых авторов-фантастов.
...
До фентезі "Петренчукова хата": Звільняючи від стандартів щоденних умовностей і нещирості, З Луценко в ,,Петренчуковій хаті'' проводить вас у світ екзистенціального буття, ведичного світосприймання , абсолютно природного потоку мовлення персонажів та яскравої метафоричної мови автора. Завершальний епізод з домовичком, який завжди залишається в своїй рідній оселі, має глибоко символічний і філософський підтекст вічності і непоборності того, що є опорою буття.
- Чи ж Ви чули, Фросько: Петренчукова хата знову продається?
- Ой, Боже! А це ж уже укотре?
...
А глибоко під дощаною підлогою ледь блимав блакитний вогник, там була комірчина домовичка. Він сидів над відкритим сундучком й сумно дивився всередину. Рожевими ручками малюк перебирав золоті монетки.