Олександр Апальков, Нізовцов Михайло, Левченко Сергій, Володимир Шендрик, Пасенюк В`ячеслав : "Склянка Часу*Zeitglas", №66 : літературно-мистецький журнал : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Ол...
 
Олександр Апальков, Нізовцов Михайло, Левченко Сергій, Володимир Шендрик, Пасенюк В`ячеслав : "Склянка Часу*Zeitglas", №66 : літературно-мистецький журнал : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Нізовцов Михайло, Левченко Сергій, Володимир Шендрик, Пасенюк В`ячеслав ""Склянка Часу*Zeitglas", №66 : літературно-мистецький журнал" (фото 1)
"Склянка Часу*Zeitglas", №66 : літературно-мистецький журнал

Олександр Апальков, Нізовцов Михайло, Левченко Сергій, Володимир Шендрик, Пасенюк В`ячеслав

(Переклад: Хомутина Хельга, Апальков Олександр)

Склянка Часу*Zeitglas, 2013. — 166 с. — (Серія: літературно-мистецький журнал).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Можливість автографа.

Жанр:
Проза
Поезія
Часописи

Анотація:
У номері 66 журнал „Склянка Часу*Zeitglas” публікує оповідання Михайла НІЗОВЦОВА „МОВАМИ-ПОСЕСТРАМИ”, повість Петра Гайворонського «РАВИНОВИЧИ», новели Тетяни Рубинської „ПОТЯГ З ВЕНЕЦІЇ”, Бориса Нестеренка „ЦУНАМІ”.

Розділ Альтернативна проза представляє „НАУКОВИЙ ДЕТЕКТИВ” «Влада НАСЛУНГИ.

У рубриці Вітчізняний роман продовжено публікації нового роману Олександра АПАЛЬКОВА „НРАВЫ ГОРОДА КА СПУСТЯ 10 ЛЕТ” та німецького перекладу романа Анатолія КРИМА „ТРУБА”.

ПОЕЗІЯ представлена творами Віктора ШЕНДРИКА, Сергія ЛЕВЧЕНКА, Володимира КОМІСАРУКА та молодих українських авторів.

У рубриці Сучасна поема побачив світ твір Геннадія КОНОНОВА, «ТИЛЬ ИЛИ МОТИВЫ ФЛАНДРИИ».

Розділ Критики та есеїстики друкує нарис Людмили Ісаєвої „КО ДНЮ РОЖДЕНИЯ, ТЕПЕРЬ И ПАМЯТИ…”. Есеїст Роман ШИЛУЦЬКИЙ розмірковує про цінності класичної літератури, а поет Юрко КОЗЯ ділиться своїми враженнями про минуле число журналу.

Галерея журналу представляє нові твори українськї художниці Наталії ЛІСОВОЇ, та графічні роботи Олександра ДЕЦА.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (10) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100