Ірина Осадчук : КОЛО (№2, чоловічий примірник) : книгознавчий часопис : Анотація, уривок з книги.

Автор Ірина Осадчук. КОЛО (№2, чоловічий примірник) : книгознавчий часопис. У жанрах Часописи. Анотація:...
 
Ірина Осадчук : КОЛО (№2, чоловічий примірник) : книгознавчий часопис : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ірина Осадчук "КОЛО (№2, чоловічий примірник) : книгознавчий часопис" (фото 1)
КОЛО (№2, чоловічий примірник) : книгознавчий часопис

Ірина Осадчук

— КОЛО, 2013. — 92 с.
— м.Львів. — Наклад 100 шт.

Жанр:
Часописи

Анотація:
На цей раз ми, наслідуючи Павича, створили два варіанти «ґендерного» часопису – чоловічий та жіночий. Між собою вони відрізняються лише ілюстративними матеріалами – обкладинкою та шмуцтитулами (така собі аналогія до ґендерної рівності). Також наші дописувачі навели чималу кількість визначень поняття «ґендер». Вперше цей термін в науковому контексті було вжито ще в 1968 р., але по сьогодні немає чіткого визначення, яким би користувалися усі. Тому кожен автор при написанні матеріалів звертався до того трактування поняття «ґендеру», яке вважав найбільш підходящим до теми своєї статті. Усі визначення для зручності читання винесено на береги. І наприкінці часопису ми розмістили словник ґендерної тематики (упорядник М. Дмитрієва), який допоможе зорієнтуватися у використаній в номері термінології.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100