Артем Захарченко, Альбіна Волошина, Анна Боровик : Як зробити революцію? : Посібник громадського активіста : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Артем Захарченко, Альбіна Волошина, Анна Боровик. ...
 
Артем Захарченко, Альбіна Волошина, Анна Боровик : Як зробити революцію? : Посібник громадського активіста : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Артем Захарченко, Альбіна Волошина, Анна Боровик "Як зробити революцію? : Посібник громадського активіста" (фото 1)
Як зробити революцію? : Посібник громадського активіста

Артем Захарченко, Альбіна Волошина, Анна Боровик

К.І.С., 2013. — 64 с.
— м.Київ. — Наклад 1249 шт.

ISBN: 978-617-684-056-5 pdf

Жанр:
Пізнавальна література
Піксельні книжки

Анотація:
У житті кожної людини рано чи пізно наступає той момент, коли вона зіштовхується з потребою залучитись до громадської активності: у когось прокидається свідомість, і він відчуває свою відповідальність перед іншими, у когось потреба у змінах і небайдужість до майбутнього. Громадська активність – це своєрідна «зброя», яку необхідно лише правильно використати. Посібник громадського активіста має на меті допомогу людям, які хочуть оволодіти навичками громадської дії, знаннями та ідеями, потрібними для організації успішного ненасильницького спротиву.
Посібник дасть загальне, але досить повне уявлення про основні принципи організації опозиційної діяльності, допоможе грамотно планувати й організовувати громадські акції, а, отже, ненасильницька боротьба відзначатиметься більшою ефективністю та не супроводжуватиметься жертвами.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100