Ірина Осадчук : КОЛО (№5) : книгознавчий часопис : Анотація, уривок з книги.

Автор Ірина Осадчук. КОЛО (№5) : книгознавчий часопис. У жанрах Часописи. Анотація: Листопад – місяць, коли осінь настирливо ...
 
Ірина Осадчук : КОЛО (№5) : книгознавчий часопис : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ірина Осадчук "КОЛО (№5) : книгознавчий часопис" (фото 1)
КОЛО (№5) : книгознавчий часопис

Ірина Осадчук

— часопис "КОЛО", 2013. — 152 с.
— м.Львів. — Наклад 100 шт.

Жанр:
Часописи

Анотація:
Листопад – місяць, коли осінь настирливо та безжалісно демонструє свої найгірші ознаки: постійні дощі, різкий вітер, неприємне місиво під ногами, жодного промінчика сонця і відсутність навіть надії на нього. Саме зараз розумієш, що літо (календарне, «бабине» чи оксамитовий сезон) вже давно позаду, а попереду – багато місяців роботи і холоду.

В такий момент хочеться якнайшвидше втекти від усього. Найкращим варіантом в такій ситуації є подорож. Саме її ми пропонуємо вам у нашому новому номері, присвяченому travel writing. Ви зможете відправитись у мандрівку як зі всесвітньо відомими, культовими особистостями, так і українськими шукачами пригод, весело провести час і дізнатися багато нового. І це – лише початок. Кожна стаття пропонує як мінімум ще одну пригоду на день, максимум – подорож на все життя. Львів, Алушта, Париж, Порт-оф-Спейн, Ханга-Роа, Мехіко, Єреван, Бейрут, Маракеш, Шанхай чи навіть Нарнія – вибирайте самі і насолоджуйтесь!

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100