Олег Гуцуляк : Поет і Тіамат : Вибране : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Олег Гуцуляк. Поет і Тіамат : Вибране. У жанрах Поезія, Збірки лірики, Римований вірш.
 
Олег Гуцуляк : Поет і Тіамат : Вибране : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олег Гуцуляк "Поет і Тіамат : Вибране" (фото 1)
Книжка Олег Гуцуляк "Поет і Тіамат : Вибране" (фото 1)
Книжка Олег Гуцуляк "Поет і Тіамат : Вибране" (фото 2)
Книжка Олег Гуцуляк "Поет і Тіамат : Вибране" (фото 3)
Поет і Тіамат : Вибране

Олег Гуцуляк

— ПП Косовича, 2003. — 160 с. — (Серія: Новітня українська поезія).
— м.Івано-Франківськ. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 966-503-059-0

Жанр:
Поезія
Збірки лірики
Римований вірш

Анотація:
«…У поетичному вибраному Гуцуляка окремі образи чи метафори навіяні цими дохристиянськими символами, але не перенасичені ними. І цього досить для того, аби поетичний світ Гуцуляка залишався таємничим настільки, наскільки є таємницею сама поезія… За кожним віршем О. Гуцуляка – пласт культури, який сформував, зцементував естетику поета. Тому його вірші вимагають часткового знання того тла, всі ці алюзії, ремінісценції, паралелі, імена. Говорю «часткового», бо тут діє принцип не так пізнання, як співзвучності переживань і відчуттів. Настрій, пластика вірша, образний світ — тісно взаємопов’язані у досвіді О. Гуцуляка… Це поет інтимного звучання, інтимного настрою, але з тією мірою відповідальності за озвучене слово, до якої мимоволі ставишся з повагою…» (Євген Баран ака pokyrys, 2004; повністю рецензія >>> http://primordial.org.ua/archives/162).

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100