Олег Гуцуляк : Пошуки заповітного царства : Міф-текст-реальність : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Олег Гуцуляк. Пошуки заповітного царства : Міф-текст-реальність.
 
Олег Гуцуляк : Пошуки заповітного царства : Міф-текст-реальність : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олег Гуцуляк "Пошуки заповітного царства : Міф-текст-реальність" (фото 1)
Пошуки заповітного царства : Міф-текст-реальність

Олег Гуцуляк

— Місто-НВ, 2007. — 540 с. — (Серія: Золотий грифон).
— м.Івано-Франківськ. — Наклад 5000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 966-95321-6-6

Жанр:
Культурологія
— Міфологія
— Історія

Анотація:
Книга присвячена аналізові загадкових та інтригуючих міфологічних тем премордіальної сакральної традиції (Шамбала, Біловоддя, Грааль, пресвітер Іоанн, релігія бон-по, імперія Ахеменідів, Гіперборея, Астлан, Туле, Аратта, Асгард, Ніса, Олімп, Агартха, Велика Сарматія, Хельгі Аватара, Deus Absconditus, загублені королі, приховані імами, рицарські ордени, конспіративні організації та ін.). Це одне з перших видань українською мовою, в котрому не тільки висвітлені міфо-історичні пласти світогляду, але й подані оригінальні концепції, гіпотези й інтерпретації.
Розрахована на філософів, етнологів, істориків, філологів і всіх, хто цікавиться історією цивілізації та культури.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100