Сергій Батурин : Кава по-польськи : роман : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Сергій Батурин. Кава по-польськи : роман.
 
Сергій Батурин : Кава по-польськи : роман : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Сергій Батурин "Кава по-польськи : роман" (фото 1)
Кава по-польськи : роман

Сергій Батурин

Дуліби, 2014. — 264 с. — (Серія: Дулібський детектив).
— м.Київ. — Наклад 1500 шт.

Жанр:
Іронічний детектив

Анотація:
Стабільне життя успішного столичного журналіста враз перетворюється на суцільну низку пригод з тотальним стеженням, прослуховуванням телефонів, бійками, кіднепінгом та небезпечними погонями, шантажем і погрозами, тільки-но Олексій Дем'яненко пристає на пропозицію інженера Ріхарда, небожа й імовірного спадкоємця померлого німецького барона, разом прояснити деякі баронові сімейні таємниці, що виникли за перебування німецького аристократа на території України під час Другої світової війни. Як на те в житті Олексія знову з'являється жінка, в котру він колись був щиро закоханий.
Чи вдасться героєві розв'язати всі загадки, що підносить йому доля, і не вплутатися до нової детективної історії?

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100