Еліна Заржицька : Китенок Тим & Капитан Хвастулькин-Болтайло : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Еліна Заржицька. Китенок Тим & Капитан Хвастулькин-Болтайло.
 
Еліна Заржицька : Китенок Тим & Капитан Хвастулькин-Болтайло : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Еліна Заржицька "Китенок Тим & Капитан Хвастулькин-Болтайло" (фото 1)
Китенок Тим & Капитан Хвастулькин-Болтайло

Еліна Заржицька

— Altaspera Publishing & Literary Agency, 2014. — 257 с.
— м.Хантсвілл. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 9781312480896

Жанр:
Мариністика
Дитячі повісті
Пригодницьке

Анотація:
У романі-казці «Китеня Тимко і Капітан Теревенько» читач зустрічається зі світом океанських мешканців – китів і кашалотів, морських зірок і коралів, черепах і летючих рибок та представників пташиного царства – чайками, альбатросами, бакланами. Всі істоти, описані автором, – які б дивні назви в них не були, – риби: відьма, дракон, групер, анчоус, великий ріт, кальмар архі-теутис, – дійсно існують.

Кращий товариш Китеняти – Капітан Теревенько – моряк, який ходить по морях на Рипучому Кораблі. Корабель – активний співрозмовник, порадник та учасник пригод допитливих друзів – Китеняти і Капітана.

Китеня має всі риси, притаманні самій дитині: він добрий, справедливий, розумний, веселий і сміливий. І всі ці гарні риси підтверджуються його вчинками.

Тимко завжди ладний допомогти не тільки знайомим, але й незнайомим, навіть — ворогові, яким для усього живого в океані стає Кальмар Архі-теутис. Коли постає питання: пробачити всі злодійські витівки Кальмара чи ні, Китеня рішуче захищає супротивника від юрби обурених родичів та друзів.

До речі, роман-казка не лише має захопливий сюжет, але й дуже пізнавальна, оскільки юні читачі мають змогу дізнатися про звички морських мешканців, отримати додаткову інформацію з географії, біології, океанознавства.

У романі багато жвавих діалогів і доброго гумору, вона читається легко, з цікавістю, і справляє світле і тепле враження.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100