Еліна Заржицька : Великий Ліг над Дніпром: казки і легенди (електронна книга) : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Еліна Заржицька. Великий Ліг над Дніпром: казки і легенди (електронна книга). У...
 
Еліна Заржицька : Великий Ліг над Дніпром: казки і легенди (електронна книга) : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Еліна Заржицька "Великий Ліг над Дніпром: казки і легенди (електронна книга)" (фото 1)
Великий Ліг над Дніпром: казки і легенди (електронна книга)

Еліна Заржицька

— "КАССІОПЕЯ сузір'я українських книжок", 2014. — 151 с.
— м.Київ. — Наклад 0 шт.

Перевидання.
ISBN: 978-617-517-167-7
ББК: 84.4 УКР 6

Жанр:
Дитяча література
Казки
Піксельні книжки

Анотація:
Сучасна казкарка свідомо обирає місцем події для своїх оповідок саме рідний край – локалізуючи події берегами Дніпра, Великим Лугом, околицями Січеслава – Катеринослава, кидаючи залюблений погляд у бік річок Сули й Сури, Вовчої й Орелі... Читаєш ці небувалі, фантастичні й захопливі історії й відчуваєш, що до неба – рукою подати, що таки справді жили й були у наших краях баби Джоли, які перетворилися на комах; що той чумак, який знав так багато пісень, таки й досі виспівує їх на Чумацькому Шляху на Небі, яке так любить Землю...

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100