Сергій Батурин : Меч королів. Легенди іншої Тери. Сказання перше : Анотація, уривок з книги.

Автор Сергій Батурин. Меч королів. Легенди іншої Тери. Сказання перше. У жанрах Фантастичне, Фентезі, Наукова...
 
Сергій Батурин : Меч королів. Легенди іншої Тери. Сказання перше : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Сергій Батурин "Меч королів. Легенди іншої Тери. Сказання перше" (фото 1)
Книжка Сергій Батурин "Меч королів. Легенди іншої Тери. Сказання перше" (фото 1)
Книжка Сергій Батурин "Меч королів. Легенди іншої Тери. Сказання перше" (фото 2)
Меч королів. Легенди іншої Тери. Сказання перше

Сергій Батурин

Кальварія, 2006. — 160 с. — (Серія: Легенди).
— м.Львів. — Наклад 1000 шт.

ISBN: 966-663-207-1
ББК: 84.4 УКР 6-442 Б-28

Жанр:
Фантастичне
Фентезі
Наукова фантастика

Анотація:
"Легенди іншої Тери" Сергія Батурина будуть цікавими для читачів будь-якого віку. Це не просто історія морського королівства народу прангів, які живуть на величесзних вулканах, пасуть кіз, ловлять рибу, промишляють морським розбоєм і вміють по-справжньому кохати. Легенда провіщає, що вони прийшли з неба...

"Меч королів" - лишень початок, Сказання перше.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Глава І.

Королівство Великої Гряди народу прангів розташоване на дванадцяти островах. І одинадцять з них ніколи не були потрібні нікому, крім прангів. Вони жили собі на величезних вулканах, що простяглися в океані ланцюгом з північних широт, де плавають льодові гори, до теплих, де ніколи не замерзає вода, пасли овець та кіз, ловили рибу, плели теплі светри з чудової вовни, і, кажуть, потроху промишляли на швидких своїх вітрильниках морським розбоєм.

Одинадцять островів не цікавили нікого. А от дванадцятий — найпівденніший, що звався Великою Черепахою, вабив багатьох. Острів лежав на самісінькій ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100