Наталія Дев'ятко : Скарби Примарних островів. Карта і компас: 2-ге видання : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Наталія Дев'ятко. Скарби Примарних островів. Карта і компас: 2-ге вида...
 
Наталія Дев'ятко : Скарби Примарних островів. Карта і компас: 2-ге видання : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Наталія Дев'ятко "Скарби Примарних островів. Карта і компас: 2-ге видання" (фото 1)
Скарби Примарних островів. Карта і компас: 2-ге видання

Наталія Дев'ятко

— Мачулин, 2015. — 372 с.
— м.Харків. — Наклад 500 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-8768-89-7
ББК: 84(4Укр)6-445

Жанр:
Фентезі
Пригодницьке

Анотація:
Піратський капітан Ярош Сокіл отримує карту, яка може привести його до скарбів Примарних островів. Але карту зачаровано: малюнок на ній з’явиться лише тоді, коли капітан збере нову команду. Випадкових зустрічей не буває, і невдовзі на піратському кораблі опиняються чародії і воїни, і навіть істоти з давнього народу, яких люди вважають безсмертними.
У цьому світі є феї, дракони, русалки, підступні жорстокі вороги і сміливі віддані друзі. Море – живе і розмовляє з людьми, а зірку можна зняти з неба...
Багато випробовувань і пригод чекає на корабель із чорними вітрилами і його команду, перш ніж вони дізнаються таємницю скарбів Примарних островів

Друге видання. Перероблене і доповнене.
+12

Читати книгу - https://booknet.com/uk/book/skarbi-primarnih-ostrovv-karta-kompas-b237050

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (12) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

28.12.2020

Автор рецензії: Олеся Слижук (джерело: КЛЮЧ)

Творчість сучасної української письменниці Наталії Дев’ятко ввійшла до списку літератури для додаткового читання школярами. Зокрема рекомендована для старших підлітків її трилогія "Скарби Примарних островів". Нині вийшли друком дві частини: "Карта і компас" та "Кохана Пустельного Вітру". Ці романи відразу після виходу стали предметом обговорення критиків, численних відгуків та рецензій (Н. Антоненко, В. Білявська, Е. Заржицька, Т. Литовченко та ін.), але не досліджувались в контексті сучасного літературного процесу та розвитку українського фентезі як його складової частини. Звернення до аналізу ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

28.12.2020

Автор рецензії: Бібліотека "Під спільним дахом" (джерело: ФБ)

Книга молодої дніпропетровської письменниці Наталії Дев'ятко "Карта і компас" - перша частина трилогії "Скарби Примарних островів", переносить читача у вир подій, які відбуваються у багатьох просторах та в різні часи. Незвичайні пригоди, які відбуваються з головними героями твору захоплюють з першої і до останньої сторінки.

Під вітрилами корабля "Діаманти" зібралася незвичайна команда. Тут і знавець морського чаклунства капітан Ярош Сокіл, у руках якого зачарована карта, могутні давні істоти, казкові герої, колишній пірат, шкільний вчитель, звичайна родина. Усіх їх покликала жага пригод та ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

28.12.2020

Автор рецензії: Witold Pajgert, Sonia Pajgert (джерело: Букнет)

Хе-гей! Нарешті добралися до улюблених пригод. Від солоного морського бризу до пустельного суховію. Екшн в чистому вигляді. Дружба, сильні характери, величні таємниці. Авторці велике дякуємо за емоції Бажаємо натхнення і гарного настрою, бо вимагаємо повного хепі-енду!

28.12.2020

Автор рецензії: Ангелина Гапотий (джерело: Букнет)

Перша книжка неймовірна, прочитала на одному подиху. Спостерігаючи за розвитком подій, іноді навіть лік часу втрачала. Вже почала другу і дуже вражена, якщо чесно. Зрада прийшла звідти, звідки не чекали.
Виклад тексту, на мою думку, дуже гарний. Завдяки великій кількості зворотів та описів, картинка у голові вимальовується надзвичайно точно. Ні на одну мить не пожалкувала, що взялася читати. Дякую Вам за вашу працю і можливість нею насолодитися.

28.12.2020

Автор рецензії: Галина Бенкалович (джерело: Букнет)

Дуже цікавий чарівний світ піратських капітанів та його герої.Ілюстрації чудові-матеріалізують написане і героїв історії. Витончені і прекрасні образи .Дякую творцям магічної реальності. Натхнення, сили, успіху у вашій творчості.

28.12.2020

Автор рецензії: Оксана Кириченко (джерело: Буквоїд)

Це книга-подорож у світ, де пірати ходять на розумних кораблях, Імператор бажає підкорити всі землі, а давні блукають віками, споглядаючи за людством. Світ, де Море має волю й прислухається до прохань тих, хто звертається до нього. Де останній піратський корабель із чорними вітрилами лине назустріч пригодам, а люди, що зібралися на тому борту в пошуках скарбів, здатні перевернути усталений світ. Книга-подорож крізь світи, крізь час і простір, повз привидів минулого й майбутнього.

Закінчимо з ліричним вступом і пришвартуємося до порту. Це молодіжна проза, але вік читачів особисто я визначати ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

28.12.2020

Автор рецензії: Ніна Коваль (джерело: Букнет)

Вітання Вам! Моя перша подорож під чорними вітрилами завершилася і хочу трішки поділитися своїми враженнями та емоціями) Найперше, що скажу, ця подорож була приголомшливою! Ніколи раніше не задумувалася над тим, що можна ТАК любити море і що я сама зможу ТАК захопитися книгою, де одним з головних персонажів є саме Море) Ваша книга з тих, котрі хочеться читати по вінця занурюючись у кожен епізод, кожен вчинок, кожне слово. На початку мого знайомства з капітаном та його командою, Ви сказали мені, що книга відкривається для кожного читача по-своєму. Для мене це тиша зіткана з роздумів, ефемерність, ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

28.12.2020

Автор рецензії: Оксана Кириченко (джерело: Букнет)

Прийшла зізнаватися) Читаю. Наразі на 14 розділі) Стільки маю думок і вражень про цю книгу, а слова важко їх скласти. Це дуже незвичайна книга! Поетична мова, сповнена образності, робить книгу водночас вишуканою і непростою для сприйняття. А за словами стільки всього ховається, що я б не сказала, що ця книга для підлітків... Молоді - так. Спраглої молоді, яка бажатиме зазирнути за завісу. Попервах мені було складно через цю надмірну образність та наявність цілої купи нерозкритих поки що персонажів. Я швидко забувала, хто дорослий, а хто дитина, хто чарівник, хто давній, а хто простий смертний. ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

28.12.2020

Автор рецензії: Simona Balanchuk (джерело: Букнет)

Фентезі "Скарби примарних островів. Карта і компас" прочитала із великим захопленням.

Читаючи цей відомий твір моєї улюбленої та дуже талановитої письменниці Наталії Девятко, я завжди пишаюся її багатою, колоритною українською мовою. Дуже талановито відтворені події та пошуки героїв, які перегукуються з філософським поглядом на життя самого автора твору, відображені у жанрі фантастичної марінистики, близькому до жанру пригодницької фантастики.

Пропоную всім, як дорослим так і підліткам прочитати "Скарби примарних островів. Карта і компас"
Бажаю приємного читання та нових пригод!!! ⛵

28.12.2020

Автор рецензії: Ніна Коваль (джерело: Букнет)

Ця книга сповнена казковості, але вона тиха, неспішна та вдумлива, як море перед грозою) То я про Скарби Примарних Островів. Карта і компас Наталії Девятко.

Скарби Примарних островів. Карта і компас — це холодні тумани та міста-привиди на мапі похмурої величної імперії. Це відчайдушні пошуки примарних скарбів, це героїчні вчинки тих, кого не прийнято вважати героями, це самопожертва заради близьких, це протистояння химерним істотам, що спраглі до крові, це Море, котре здатне підкорити волю будь-кого з живих чи мертвих.

Якщо завмираєте, чуючи шум морських хвиль, якщо на горизонті призахідного ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

12.01.2019

Автор рецензії: Зірка Мензатюк (джерело: ФБ)

Спочатку мене дещо дивувало: чого це українська дівчина з Дніпра вирішила писати про піратів? Хай уже Антон Санченко пише про море - там зрозуміло, чому; хай Анатолій Качан плекає поетичну мариністику - він же виріс у козацькому селі недалеко від моря; - але вона? Коли ж прочитала її "Скарби Примарних островів", усе само собою стало на свої місця. Ота розбурхана, нестримна вольниця (піратська? а чи козацька, запорізька?), отой непереборний порив до свободи, - свободи, яка дорожча навіть за життя, отой дух лицарства, дух шляхетності, - кому ще про таке писати, як не молодій авторці Наталі Дев'яткo ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

19.10.2015

Автор рецензії: Дарина Пилипенко (джерело: Книжкова Скриня)

Піратська тема неабияк нав’язла на зубах в українських читачів і глядачів за останні десять років. Беручи до рук першу частину трилогії «Скарби Примарних островів», я не збиралася знайти там щось нове чи незвичайне. Не надто надихала й обкладинка, де принц призначив побачення своїй русалоньці, чий вигляд аж ніяк не претендував на хоч якесь поняття про красу.
Однак, уже з перших сторінок стало зрозуміло, що споглядання обкладинки завело мене, як читача, явно не туди. У творі не було ні принца, ні його любої русалоньки. Хоча і принц і русалка стрілися на сторінках, але в якості другорядних персонажів.
Натомість ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

Реклама
Rambler's Top100