Олександр Апальков, Заславська Олена, Комісарук Володимир : ВІСНИК Міжнародного поетичного конкурсу одного вірша про любов «НАМАЛЮЙ МЕНІ НІЧ» : спеціальне виданння, присвячене 90-літтю українського поета Миколи Євгенійовича Петренка : Рецензії в пресі.

 
Олександр Апальков, Заславська Олена, Комісарук Володимир : ВІСНИК Міжнародного поетичного конкурсу одного вірша про любов «НАМАЛЮЙ МЕНІ НІЧ» : спеціальне виданння, присвячене 90-літтю українського поета Миколи Євгенійовича Петренка : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Заславська Олена, Комісарук Володимир "ВІСНИК    Міжнародного поетичного конкурсу   одного вірша про любов   «НАМАЛЮЙ МЕНІ НІЧ» : спеціальне виданння, присвячене 90-літтю українського поета Миколи Євгенійовича Петренка" (фото 1)
ВІСНИК Міжнародного поетичного конкурсу одного вірша про любов «НАМАЛЮЙ МЕНІ НІЧ» : спеціальне виданння, присвячене 90-літтю українського поета Миколи Євгенійовича Петренка

Олександр Апальков, Заславська Олена, Комісарук Володимир

(Переклад: Апальков Олександр)

Склянка Часу*Zeitglas, 2015. — 244 с. — (Серія: Вісники конкурсів).
— м.Канів. — Наклад 350 шт.

Можливість автографа.
ББК: 84 (4-Укр.-Рос) 6-5

Жанр:
Поезія
Збірки лірики
Поетичні антології

Анотація:
Поетичний конкурс «НАМАЛЮЙ МЕНІ НІЧ» проводився з 28 лютого 2015 по 5 серпня 2015 року в два етапи. На конкурс приймалися твори, написані в будь-якій віршованій формі, включаючи вірші в прозі.
Кожен автор подавав тільки один твір, розміром не більше 28 віршованих рядків.
Приймалися віршовані твори будь-якого жанру і будь-якої форми, присвячені любові.
Редакция журналу «Склянка Часу*Zeitglas» приймала до розгляду авторські тексти за обов`язкової наявності:
- короткого листа (назва твору, зазначення конкурсу)
- короткої біографії автора (із зазначенням року народження та вірно поданої поштової адреси автора).
ТВОРИ, подані без зазначення року народження та вірно поданої поштової адреси автора до розгляду не бралися!
Тексти надсилалися е-поштою zeitglas@ck.ukrtel.net та у роздруківці на папері .
За підсумками 1-го конкурсного етапу (5 серпня 2015 ) і було видано цей спеціальний вісник Міжнародного поетичного конкурсу одного вірша про любов «НАМАЛЮЙ МЕНІ НІЧ». До нього увійшли усі допущені до конкурсу твори із поданням короткої довідки про авторів. Автори та їх конкурсні твори подані за алфавітом. Вісник виготовлено обмеженим накладом лише для учасників конкурсу , членів журі та редакції журналу.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (6) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія

08.04.2019

Автор рецензії: Лідія Алєксеєва (джерело: Лира)

Василівський край багатий талантами. Прикладом є літературно –творче обєднання «ЛІРА», що діє на базі Центральної районної бібліотеки для дорослих, яке зібрало талановитих поетів. Свої вірші вони публікують на сторінках газет, в поетичних альманахах, видають власні збірки. А головне, що приймають активну участь у поетичних конкурсах, оголошених в Україні. Нещодавно наші поети: Наталія Літош, Лідія Алексєєва та Ганна Сластіна брали участь в конкурсі «Вірш солдату» і ось знову перемога.



Міжнародним літературно-мистецьким журналом «Склянка Часу*Zeitglas» був оголошений поетичний конкурс ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

16.09.2015

Автор рецензії: Центральна районна бібліотека для дорослих (джерело: Василівська районна рада Запорізької області)

Василівський край багатий талантами
Прикладом є літературно – творче обєднання «ЛІРА», що діє на базі Центральної районної бібліотеки для дорослих, яке зібрало талановитих поетів. Свої вірші вони публікують на сторінках газет, в поетичних альманахах, видають власні збірки. А головне, що приймають активну участь у поетичних конкурсах, оголошених в Україні. Нещодавно наші поети: Наталія Літош, Лідія Алексєєва та Ганна Сластіна брали участь в конкурсі «Вірш солдату» і ось знову перемога.

Міжнародним літературно-мистецьким журналом «Склянка Часу*Zeitglas» був оголошений поетичний конкурс одного ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

13.09.2015

Автор рецензії: Володимир Гільчук (джерело: Сайт журналу СЧ)

Чесно говорячи, щось писати в Інтернеті не збирався: нескінченні коментарі майже відбили охоту – багато агресивності, непрофесійністі, упередженості… Але щоб все це обговорення назвати, вибачте, «срач»… Ну, це вже дійсно справжні поети-лірики України презентували себе в повному обсязі! Тому я все-таки не витримав і вирішив додати й «свої п’ять копійок». Я не член НСПУ, тому не можу вважатися ні професійним поетом, ні визнаним критиком, хоч конкретно пишу з 1969 року і своїм коштом видав уже 10 книг. Наша домашня бібліотека нараховує більше 5,5 тис примірників, серед яких дуже солідно представлені ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

11.09.2015

Автор рецензії: Валентина СЕМЕНЯК (джерело: Терен Тернопільські експрес новини)

На конкурсі «Намалюй мені ніч» відзначили тернополянок

Міжнародний літературно-мистецький журнал «Склянка Часу*Zeitglas» завершив прийом творів на поетичний конкурс одного вірша про кохання «Намалюй мені ніч», присвячений 90-річчю українського поета Миколи Петренка. Прийом авторських творів проводився з 28 лютого 2015 по 5 серпня 2015 року.

До редакції надійшло понад 2700 віршів. Із них до конкурсного розгляду було взято 360.

Члени журі - поети В.Пасенюк, О.Апальков, С. Лазо та Є. Більченко визначили 56 авторів. Високу оцінку отримали й тернополянки Катерина Грушовська (поезія "Анна") ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

20.08.2015

Автор рецензії: Валентина СЕМЕНЯК (джерело: ТЕРЕН)

Стартував другий етап Міжнародного поетичного конкурсу одного вірша про кохання "Намалюй мені ніч", присвяченого 90-річчю українського поета Миколи Петренка. Організатор конкурсу - редакція Міжнародного журналу "Склянка часу Zeitglas", який видається українською, російською та німецькою мовами.

На конкурс відібрано 278 поетичних твори з України та багатьох країн світу. Ці поезії опубліковано у спеціальному "Віснику".

Прикметно, що серед конкурсантів найбільше поетів з Тернопілля. Це Юлія Бабіч, Станіслав Врублевський, Надія Господарик, Катерина Грушовська, Марія Гуменюк (Тернопіль), Вікторія ... [ Показати всю рецензію ]

[ Згорнути рецензію ]

15.08.2015

Автор рецензії: Віктор Остроух (джерело: Сайт журналу СЧ)

Це прекрасний конкурс і можливість проявити себе. Я не розумію, чому деяким особам не подобається, що конкурсні твори друкують у віснику а не на сайті. Скажіть, чи так часто вас друкують? Цей конкурс, це ще можливість безковно надрукуватись у книжечці. А такого не робить жодне видавництво, і жодні конкурси. Тому такі конкурси від Склянки часу є посуті унікальними. Єдиний мінус, як вже було сказано вижче, що може голосувати кожен сам за себе під чужими ніками. А так видавнитву респект і успіху!

Реклама
Rambler's Top100