Олександр Апальков, Крым Анатолий, Свенцицкая Элина : журнал "Склянка Часу*Zeitglas", № 75 : літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas" : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжк...
 
Олександр Апальков, Крым Анатолий, Свенцицкая Элина : журнал "Склянка Часу*Zeitglas", № 75 : літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas" : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам
не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Крым Анатолий, Свенцицкая Элина "журнал "Склянка Часу*Zeitglas", № 75 : літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas"" (фото 1)
журнал "Склянка Часу*Zeitglas", № 75 : літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas"

Олександр Апальков, Крым Анатолий, Свенцицкая Элина

Склянка Часу*Zeitglas, 2015. — 165 с. — (Серія: журнал).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Можливість автографа.

Жанр:
— Апальков Олександр
— Хомутина Хельга

Анотація:
"Склянка Часу*Zeitglas"

вересень 2015, № 75

У вересневому номері 75 журнал „Склянка Часу*Zeitglas” публікує оповідання Олександра ВОЛКОВА „АНЯ И ПОПУГАЙ”, Віктора ШЕНДРИКА „КАЛИТКА”, Миколи СУБОТИ „БОЖА РІДНЯ…”, новели Еліни СВЕНЦИЦЬКОЇ, Антоніни ОСТРОЛУЦЬКОЇ та Віоли ВИХДЕІЩУК.

Розділ Альтернативна проза представлений новою п`єсою Анатолія КРИМА «ОСТАННЯ ЛЮБВО ГЕТЬМАНА», оповіданнями Влада НАСЛУНГИ „СУМЛІННЯ”, Христини ШЕВЛЯКОВОЇ «НЕ РАЗМЕНИВАЯСЬ», Таміли ЧУПАК «ДОРОГА ДО ХРАМУ».

У рубриці Вітчізняний роман продовжено публікацію нового роману Володимира САМОЙЛЕНКА «ЧАС РОЗКИДАНОГО КАМІННЯ».

ПОЕЗІЯ представлена творами В`ячеслава ПАСЕНЮКА, Сергія ЛЕВЧЕНКА, Світлани-Майї ЗАЛІЗНЯК, Юлії ВРОТНОЇ, Євгенії БІЛЬЧЕНКО, Андрія ДАЦКІВА, Олени БОРИШПОЛЕЦЬ та новітніх молодих українських авторів.


Розділ Критики та есеїстики друкує нарис Маргарити ШЕВЕРНОГИ „МОЗАЇЧНІ РОЗПИСИ ДУМОК” (про книгу Олександра АПАЛЬКОВА «КОЛЮЧІ ДЕРЕВА».
.
Галерея журналу представляє нові твори української художниці Тетяни КУГАЙ.


Примірники журнала можна придбати, післяоплатою 65 грн., (плюс вартість пересилки)
(при замовленні понад 5 примірників, вартість кожного становитиме 55 грн.)
замовивши в редакції :
zeitglas@ck.ukrtel.net

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (4) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100