Міла Іванцова, Тетяна Белімова, Воронина Леся : Пазли нашого буття : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Міла Іванцова, Тетяна Белімова, Воронина Леся. Пазли нашого буття. У жанрах Антології різн...
 
Міла Іванцова, Тетяна Белімова, Воронина Леся : Пазли нашого буття : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Міла Іванцова, Тетяна Белімова, Воронина Леся "Пазли нашого буття" (фото 1)
Пазли нашого буття

Міла Іванцова, Тетяна Белімова, Воронина Леся

— КМ Books, 2016. — 304 с. — (Серія: П'ять зірок).
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

ISBN: 978-966-923-113-0
ББК: ББК 84.4УКР

Жанр:
Антології різних авторів
Цикли різножанрових оповідань
Вибране різних років

Анотація:
Про другу книгу серії "П'ять зірок" добре сказала письменниця Дара Корній у передмові до збірки:
ВСТУПНЕ СЛОВО
Дорогий читальнику!
Ти тримаєш в руках другу збірку оповідань від сучасних українських письменників «П’ять зірок». Це сузір’я з п’яти різних за віком, уподобаннями, життєвим досвідом, манерою писання, світоглядом авторів.
Леся Воронина, Євген Положій, Тетяна Белімова, Жанна Куява, Міла Іванцова. Сьогодні вони відомі, знані та шановані в літературі люди. Це письменники, котрі мають свого вдячного читача, їх люблять, поважають, шанують. До їхніх порад прислухаються. Автори щиро і щедро діляться з читачами своїми сюжетами, думками, світоглядом, враженнями... Людяність, добро, самопожертва, любов, віра, інколи сум, здорова іронія, подекуди трішки припорошена містикою ― ось ті основні лейтмотиви, довкола яких твориться широка палітра художньої образності в оповідях майстрів красного слова. В цих оповідках багато світла та сонця, відсутні сутінки та темрява. Бо насправді не існує помилок, котрі неможливо виправити. Немає безвихідних ситуацій, які не мають вирішення. Тому що важливо пам’ятати, що навіть у найпохмуріший день за хмарами обов’язково світить зірка з найменням Сонце.
Зірки, як відомо, ― самосвітні небесні тіла, у надрах яких безупинно відбуваються термоядерні реакції. Вони завжди дарують тепло та світло. Нехай ця книжка зігріє вас своїм теплом та додасть трішки більше світла у наші інколи надто сірі та похмурі будні. Приємного та затишного читання Вам!

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100