Таганчанський лексикон-II : Видання друге, упорядник О.Апальков
Олександр Апальков, Дорошенко Антоніна
— Склянка Часу*Zeitglas,
2016.
— 200 с.
— (Серія: Краєзнавча література).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.
Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 966-306-94-1
ББК: 84
Жанр:
— Історичне
— Культурологія
— Есеї
Анотація:
Шановні таганчани, бережіть і примножуйте добрі справи своїх славних земляків, цінуйте землю, на якій живете, пам’ятайте історію своєї малої батьківщини!
Лінк із зображенням книжки:
|
2008 року вийшла друком історико-публіцистична повість» Таганчанський лексикон». При її написанні були використані архівні матеріали, історичні документи, спогади і розповіді таганчан, поташнян.
«Таганчанський лексикон» – розповідь про Таганчу, її людей, про факти і події, які відбулися тут, а також на теренах Канівщини.
Книжка здобула велику популярність серед мешканців села так і тих, хто у свій час залишив малу батьківщину. Повість знайшла своїх прихильників-читачів і поза межами України.
Багато схвальних відгуків, рецензій і подяк були адресовані авторам книги та міжнародному видавництву ... [ Показати весь уривок ]
«Склянка часу» за створення цієї книги.
У новому виданні читач знайде багато унікальних фотографій, фактів, подій, біографічні нариси про визначних осіб – виходців із Таганчі.
Новим виданням ми прагнемо зберегти й підтримати той невичерпний інтерес, який завди виникає між авторами, видавництвом і читачами.
«Таганчанський лексикон-2» є маленькою часточкою історії нашої батьківщини – України. Тому вона буде цікава не лише поціновувачам книги про рідний край, але й читачам, які тільки відкривають для себе дивовижний світ Батьківщини, стане в нагоді учням, учителям, любителям вітчизняної історії – краєзнавцям.
Олександр Апальков, редактор міжнародного журналу та видавництва «Склянка часу*Zeitglas» [ Згорнути уривок ]
|