Наталя Гук : "Книга історій та рецептів смачного настрою" : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Наталя Гук. "Книга історій та рецептів смачного настрою".
 
Наталя Гук : "Книга історій та рецептів смачного настрою" : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Наталя Гук ""Книга історій та рецептів смачного настрою"" (фото 1)
"Книга історій та рецептів смачного настрою"

Наталя Гук

— "Брайт Стар Паблишинг", 2016. — 160 с.
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

ISBN: 978-617-7418-03-9
ББК: 84(4Укр)6-44

Жанр:
Авторська проза
Сентиментальне
Домогосподарче

Анотація:
Як приготувати гарний родинний настрій на вечерю? Найкраще в склянку розуміння додати дві жменьки теплоти, усе ретельно вимішати з великою порцією терпіння, здобрити усмішками та жартами, вкинути дрібку оптимізму, плеснути бадьорості й щедро посипати любов‘ю. Не боячись розплескати, розлити по найкрасивіших бокалах та швиденько подавати на стіл.
А якщо ви захочете порадувати рідних ще й смаколиками – до вашої уваги найщиріші пропозиції з «Книги історій та рецептів смачного настрою».

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100