Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №90 : журнал
Олександр Апальков, Наслунга Влад, Юрій Шеляженко
— Склянка Часу*Zeitglas,
2019.
— 132 с.
— (Серія: журнал).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.
Можливість автографа.
Жанр:
— Проза
— Есеї
— Культурологія
Анотація:
До цього випуску увішли твори 21 автори сьогоденної України, Росії, Німеччини, США. Журнал ілюстровано О.Рондяк та О.Мартиросовим.
Примірники журналу можна придбати, післяоплатою 90 грн., (плюс вартість пересилки)
замовивши в редакції:
zeitglas@ck.ukrtel.net
Лінк із зображенням книжки:
|
У час, коли не лише перед можновладцями, а й перед всією Україною стоїть першорядне завдання провести реформи у відповідь на суспільні перетворення, настала нагальна потреба «Конституції Цінностей». Нова політика покликана створити такі умови, щоб вже у недалекому майбутньому якомога більше громадян України змогли насолоджуватися свободою. Навіть, у переломні періоди. Адже, справжня свобода робить людину відповідальною перед своєю совістю і громадою, перед майбутніми поколіннями.
«Кожній людині не шкідливо задуматися над цінностями і почитати про цінності. Цінності – дуже складне, багатосмислове ... [ Показати весь уривок ]
поняття. Але роздумувати над ними і корисно, і що ще не менш важливо, дуже цікаво…» (Олександр Пасхавер)
Результатом першого міжнародного економічно-гуманітарного Форуму Ukrainian ID: “План на завтра: стратегія успішної країни” стало Комюніке, яке пропонує радикальні зміни до безпекової політики країни. Учасники та організатори Форуму відзначають, що успішна економіка можлива лише за умов цілісного розвитку суспільства. Там, де немає культури, немає свободи, немає можливостей розвитку людини – немає і економіки. Саме ті країни, чиї громадяни отримують сучасну освіту та мають доступ до гуманітарної інфраструктури, якою можуть користуватися для свого персонального розвитку, ведуть цивілізацію у майбутнє і є дійсно безпечними.
Тому другий форум Ukrainian ID-2019 вдвічі збільшив свою програму присвячену процесам гуманізації державотворення. Спрямувавши усі зусилля на подолання занепаду, можливо знайти спільний напрямок, у якому необхідно неупинно здійснювати назрілі заходи, та зробити новий крок до проведення реформ.
Саме фундаментльні цінності для успішного розвитку суспільства мають стояти в пріоритеті усіх концепцій та законів. Адже саме на них ґрунтуватиметься успішна Україна у глобалізованому та сповненому викликів XXI столітті.
«Сенс вільних країн, полягає в тому, що коли закон не відповідає цінностям, то його не приймають. Народ не дасть його прийняти. І навпаки, приймаються тільки такі закони, які відповідають цінностям. І ми дивуємося, чому і у них вище законослухняність…» (Олександр Пасхавер)
Список усіх фундаментальних цінностей величезний, але все занадто велике можна розділити на частини....
О.Апальков, "Конституція цінностей", стор.101. [ Згорнути уривок ]
|