Олександр Апальков, Плихневич Тетяна, Торон Вікторія : Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №93 : журнал : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Олександр Апальков, Пл...
 
Олександр Апальков, Плихневич Тетяна, Торон Вікторія : Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №93 : журнал : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Плихневич Тетяна, Торон Вікторія "Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №93 : журнал" (фото 1)
Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №93 : журнал

Олександр Апальков, Плихневич Тетяна, Торон Вікторія

(Переклад: Апальков Олександр)

Склянка Часу*Zeitglas, 2020. — 120 с. — (Серія: Журнал).
— м.Канів. — Наклад 1000 шт.

Жанр:
Проза
Часописи
Поезія

Анотація:
У березневому номері 93 міжнародний літературно-мистецький журнал «Склянка Часу*Zeitglas» публікує оповідання Богдана МАНЮКА «ДЕРЕВО НАВПРОТИ», Леоніда ЯКУБОВА «ЧЕТЫРЕ СЕКУНДЫ», Ігря ТОПОРОВСЬКОГО «НА БЕРЕЗІ МОРЯ», Марини МАРКС «СУТО ЖІНОЧА ІСТОРІЯ», новели Таміли Іванченко, Юлії Івушкіної, Антоніни ОСТРОЛУЦЬКОЇ та інших.

Розділ Альтернативна проза представлений нарисом Романа ШИЛУЦЬКОГО «МОЙ СЧАСТЛИВЫЙ ГОД» (продовження), оповіданнями: Тетяни ПЛИХНЕВИЧ «СТЕРЕЖИСЯ ДОМОГОСПОДАРКИ», та Володимира ДАНИКА «СТУДЕНТИЗМИ».

ПОЕЗІЯ презентує твори авторів з України, Німеччини та США: Ніни КОРЕЦЬ, Валерія ГОЛУБА, Наталії ПОЛІЩУК, Владислава МАЛІЦЬКОГО, Юлії КОВАЛЬЧУК, Миколи ПРОЦЕНКА, Вікторії ТОРОН, Миколи РОМАНЮКА, Наталії ВІЛЕНСЬКОЇ та новітніх молодих українських авторів.


Розділ Критики та есеїстики друкує нариси Олександра АПАЛЬКОВА «ДЕСЯТЬ МІЖНАРОДНИХ КОНКУРСІВ», Віктора ПАЛИНСЬКОГО «РОЗМОВА З ДРУГОМ», Олександра АРХАНГЕЛЬСЬКОГО «ПОСТМОДЕРНІЗМ –ПО УЯВІ ЧИТАЧА», Миколи СУБОТИ «МОЯ ХРЕСНА ХОДА ІЗ САПЕЛЬНЯКОМ», Володимира КОМІСАРУКА «КОХАННЯ В КРЕДИТ» та інші.
.
Галерея журналу представляна роботами Карини Бойко та графікою Євгена Вавріна.

Більш розлого на сайті журналу:
https://zeitglas.io.ua/s2693209/

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100