Олександр Козинець : Тричі осінь : Серія «Сезони днів». Частина четверта. Осінь : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Олександр Козинець. Тричі осінь : Серія «Сезони днів». Частина четверта. Ос...
 
Олександр Козинець : Тричі осінь : Серія «Сезони днів». Частина четверта. Осінь : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Козинець "Тричі осінь : Серія «Сезони днів».  Частина четверта. Осінь" (фото 1)
Тричі осінь : Серія «Сезони днів». Частина четверта. Осінь

Олександр Козинець

— ТОВ «Друкарня «Рута», 2019. — 110 с.
— м.Кам'янець-Подільський. — Наклад 300 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-617-7626-72-4
ББК: К59

Жанр:
Поезія
Верлібр

Анотація:
«Тричі осінь» — заключна частина поетичної тетралогії автора, яка поєднує чотири сезони року. Кожен вірш у збірці присвячено одному дню осені, описаному кількома лаконічними римовано-верлібровими рядками. Автор розповідає про відносини, гуляє містом, орендує житло, говорить сам із собою, близькими й рідними, радиться з ангелами, жартує з демонами. Його фантазія руйнує межі реальності та створює незвичні сценарії, в яких — між розповіддю про кулінарні таланти та осінні настрої — живе любов, є місце побаченням та обіймам, а в кожному вірші — щоразу інша емоція нового дня.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100