Ірина Апалькова, Антоніна Корінь, Марина Денисенко-Сапмаз : алманах "ОКТАВА" №10 : (музично-теоретичний альманах) : Рецензії в пресі.

Рецензії в пресі на книжку Ірина Апалькова, Антоніна Корінь, Марина...
 
Ірина Апалькова, Антоніна Корінь, Марина Денисенко-Сапмаз : алманах "ОКТАВА" №10 : (музично-теоретичний альманах) : Рецензії в пресі
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам
щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Ірина Апалькова, Антоніна Корінь, Марина  Денисенко-Сапмаз "алманах "ОКТАВА" №10 : (музично-теоретичний альманах)" (фото 1)
Книжка Ірина Апалькова, Антоніна Корінь, Марина  Денисенко-Сапмаз "алманах "ОКТАВА" №10 : (музично-теоретичний альманах)" (фото 1)
Книжка Ірина Апалькова, Антоніна Корінь, Марина  Денисенко-Сапмаз "алманах "ОКТАВА" №10 : (музично-теоретичний альманах)" (фото 2)
Книжка Ірина Апалькова, Антоніна Корінь, Марина  Денисенко-Сапмаз "алманах "ОКТАВА" №10 : (музично-теоретичний альманах)" (фото 3)
алманах "ОКТАВА" №10 : (музично-теоретичний альманах)

Ірина Апалькова, Антоніна Корінь, Марина Денисенко-Сапмаз

(Переклад: Апальков Олександр)

Склянка Часу*Zeitglas, 2020. — 68 с. — (Серія: музичний альманах ОКТАВА).
— м.Канів. — Наклад 300 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-617-7425-61-7

Жанр:
Збірки пісень, музичні видання
Культурологія
Періодика

Анотація:
Концепція укладання десятого винпуску продовжує напрямок, заявлений із самого початку створення незалежного музичного видання. Адже від першого числа й до нинішнього на його сторінки не потрапляють твори «випадкових» людей. Наші автори — це творчі люди із непідробним інтересом до збереження та розвитку музичної культури не лише в суто Українському суспільсті, а й по за межами нашої держави. Тож, поєднуючи у собі дві важливі складові: теоретичну і практичну, «ОКТАВА» неупинно торить свій шлях. От і цим випуском пропагуємо доробки самобутніх композиторів (що як правило окрім композиторської ще суміщають педагогічну, науково-дослідницьку та безпосередньо роботу із творчими колективами).
Поряд із нотами сучасних творів професіоналів пропонуємо доробки самодіяльних композиторів та виконавців.

Запрошуємо до співпраці, чекаємо на пропозиції від композиторів, музикознавців, критиків, експертів, керівників художньої самодіяльності, всіх, кому музичне життя України дарує радість.
І нагадуємо, що перші числа альманаху, які вже стали бібліографічною рідкістю є у вільному доступі на сайті нашого видавництва: https://zeitglas.io.ua/file
Докладно про «Октаву» на сайті: https://zeitglas.io.ua/s2643709/

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл
Рецензія
Реклама
Rambler's Top100