Олександр Апальков, Корогодський Леонід, Глущенко Володимир : ВІСНИК Міжнародного літературного конкурсу (проза, поезія, п`єса, есе) з нагоди 75 ліття Анатолія Крима - письменника, драматурга, сценариста. : з нагоди 75 ліття Анатолія Крима - письменника, драматурга, сценариста. : Купити книжку.

 
Олександр Апальков, Корогодський Леонід, Глущенко Володимир : ВІСНИК Міжнародного літературного конкурсу (проза, поезія, п`єса, есе) з нагоди 75 ліття Анатолія Крима - письменника, драматурга, сценариста. : з нагоди 75 ліття Анатолія Крима - письменника, драматурга, сценариста. : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Корогодський Леонід, Глущенко Володимир "ВІСНИК Міжнародного  літературного конкурсу (проза, поезія, п`єса, есе) з нагоди 75 ліття Анатолія Крима - письменника, драматурга, сценариста. : з нагоди 75 ліття Анатолія Крима - письменника, драматурга, сценариста." (фото 1)
ВІСНИК Міжнародного літературного конкурсу (проза, поезія, п`єса, есе) з нагоди 75 ліття Анатолія Крима - письменника, драматурга, сценариста. : з нагоди 75 ліття Анатолія Крима - письменника, драматурга, сценариста.

Олександр Апальков, Корогодський Леонід, Глущенко Володимир

Склянка Часу*Zeitglas, 2021. — 340 с. — (Серія: Вісники конкурсів).
— м.Канів. — Наклад 130 шт.

Жанр:
Проза
Поезія
Драма

Анотація:
Конкурс був оголошений 01 травня 2021 та тривав до 15 серпня 2021 року.
Будь-який автор мав змогу надіслати ВЛАСНИЙ текст до розгляду.
Редакция журналу «Склянка Часу*Zeitglas» брала до розгляду авторські тексти за обов`язкової наявності:
короткій біографії автора (із зазначенням року народження, поштової адреси).
* тексти повинні були надсилатися до редакції журналу СЧ у роздруковці на папері з обов`язковим доданням електронної версії е-поштою у програмі Word або RTF (із чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань). Нажаль, далеко не всі автори дотримувалися вимог. До редакції надійшло 358 творів, з яких до конкурсного розгляду було узято 136. Вони подаються у цьому віснику.

Докладно на сайті:
www.facebook.com/journalzeitglas/

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100