Віктор Корсак : Тактична медицина. Методичні рекомендації. : Анотація, уривок з книги.

Автор Віктор Корсак. Тактична медицина. Методичні рекомендації.. У жанрах Безпека життя, наукова. Анотація: Від авт...
 
Віктор Корсак : Тактична медицина. Методичні рекомендації. : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати
на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Віктор Корсак "Тактична медицина. Методичні рекомендації." (фото 1)
Тактична медицина. Методичні рекомендації.

Віктор Корсак

Комора, 2022. — 128 с.
— м.Луцьк. — Наклад 2000 шт.

Жанр:
Безпека життя
— наукова

Анотація:
Від автора
50% для перемоги – це знищити ворога, а інші 50% – це за потреби врятувати життя пораненого побратима.
На момент виходу другого видання цього посібника ми навчили тактичній медицині понад 8 000 людей. І щоразу до початку занять ми бачили в очах слухачів страх та невизначеність, проте щоразу після закінчення ми відчували, як ці люди ставали зовсім іншими: їх наповнювали рішучість та впевненість. Саме під час навчань ми зрозуміли нагальну потребу в такому посібнику.
У цих методичних рекомендаціях ми акумулювали досвід українських медичних інструкторів та парамедиків із багатьох країн світу, які здобували знання та навички у різних «гарячих» точках нашої неспокійної планети.
Ми створили цю книгу, щоб 80% наших воїнів, які, згідно зі статистикою, помирають у перші 30 хв після поранення, мали шанс бути врятованими.
Щоб відсоток смертності поранених українських бійців (23%) на- близився до відсотку смертності ізраїльських солдатів (7%).
Ми створили цей посібник тому, що впевнені, що кожен, хто ознайомиться з ним, отримає знання, які дозволять рятувати себе та своїх побратимів.
Ми хочемо, щоб кожен боєць став бійцем-рятувальником і щоб кожен не лише піклувався про статистику знищених ворогів, а й повернутих до життя товаришів.
Я переконаний, що ця книга стане добрим доробком до тисяч індивідуальних військових аптечок та тактичних медичних наплічників, які ми сформували, і що разом це врятує не одне життя наших славних воїнів.
Віктор Корсак

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100