Тетяна Іванівна Іваніцька : "Мій дідусь був польським переселенцем" : Анотація, уривок з книги.

Автор Тетяна Іванівна Іваніцька. "Мій дідусь був польським переселенцем". У жанрах Друга світова, Пригодни...
 
Тетяна Іванівна Іваніцька : "Мій дідусь був польським переселенцем" : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Тетяна Іванівна Іваніцька ""Мій дідусь був польським переселенцем"" (фото 1)
Книжка Тетяна Іванівна Іваніцька ""Мій дідусь був польським переселенцем"" (фото 1)
Книжка Тетяна Іванівна Іваніцька ""Мій дідусь був польським переселенцем"" (фото 2)
Книжка Тетяна Іванівна Іваніцька ""Мій дідусь був польським переселенцем"" (фото 3)
"Мій дідусь був польським переселенцем"

Тетяна Іванівна Іваніцька

— Ліра, 2020. — 168 с.
— м.Дніпропетровськ. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-966-981-377-0

Жанр:
Друга світова
Пригодницьке
Подорожня історія

Анотація:
«Мій дідусь був польським переселенцем» – художній твір з елементами документалістики, написаний на основі реальних подій. Містить дві сюжетні лінії – сучасну та історичну. Перша частина – жива розповідь про пошуки забутого родинного села. Друга – «сюжет у сюжеті» – оповідь про примусову депортацію сім’ї Копалецьких під час Польсько-Українського переселення 1944-1946 років. Дві історії абсолютно незалежні, але тісно переплітаються одна з одною, що додає тексту особливої експресії.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (7) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100