Олександр Апальков, Верховський В`ячеслав, Слухай Надія : Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №104 : журнал : Анотація, уривок з книги.

Автор Олександр Апальков, Верховський В`ячеслав...
 
Олександр Апальков, Верховський В`ячеслав, Слухай Надія : Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №104 : журнал : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково
, але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Верховський В`ячеслав, Слухай Надія "Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №104 : журнал" (фото 1)
Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №104 : журнал

Олександр Апальков, Верховський В`ячеслав, Слухай Надія

(Переклад: Апальков Олександр, Хомутина Хельга)

Склянка Часу*Zeitglas, 2022. — 120 с. — (Серія: журнал).
— м.Канів. — Наклад 550 шт.

Можливість автографа.

Жанр:
Проза
Часописи
Історичне

Анотація:
№104 міжнародного літературно-мистецького
"Склянка Часу*Zeitglas"

Грудень 2022, № 104

У грудновому номері 104 міжнародний літературно-мистецький журнал «Склянка Часу*Zeitglas» публікує оповідання Надії Слухай «ПИШИ», Тетяни Плихневич «КУПОЛ», В`ячеслава Верховського «ТРЕТИЙ ГОРОД».

Розділ Альтернативна проза представлений нарисом (продовження) Володимира ДАНИКА «З ПИСЬМЕННИЦЬКОГО ЗОШИТА», В`ячеслава Верховського «ТРЕТИЙ ГОРОД»., новелою Юрія Кондрашкова «НОВИЙ ЧАС ДЛЯ ДРАКОНІВ».

Розділ Коротка проза публікує твори Тетяни Лінійчук, Юлії Сухорукової, Анни Дановської. Поліни Грім, Вікторії Вільчинської, Тетяни Мінаєвої.

ПОЕЗІЯ презентує твори авторів: В`ячеслава Пасенюка, Євгена Юхниці, Юлії Етімгер, Наталки Поклад, Наталії Віленської, та твори новітніх молодих українських авторів.


Розділ Критики та есеїстики друкує нариси Романа Шилуцького «МЫ ТОЖЕ БЫЛИ», Івана Сумирного «РОЗДУМИ НАВСКИДКУ», Антоніни Остролуцької «ІНТРИГА ПОЧИНАЕТЬСЯ ІЗ НАЗВИ».
.
Галерея журналу представляна роботами Олі Рондяк та Ярослава Савчина.
Замовити собі примірники журналу можна в редакції: zeitglas.kaniv@gmail.com

Більш розлого на сайті журналу:
https://www.facebook.com/journalzeitglas/

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

ІНТРИГА ПОЧИНАЄТЬСЯ ІЗ НАЗВИ

Інтрига починається із назви, адже свою нову книгу Олександр Апальков назвав «Снятие».
Лишень цю назву прочитала і вже задумалася: а що ж знімає автор?
Адже кожен із нас в житті щось знімає, хтось окуляри (від Сонця), хтось маску (якщо вона іще не зовсім вґїлася у мізки), хтось одяг (залишаючи не прикритою душу), хтось квартиру (якщо є гроші), хтось відбитки пальців (після скоєння злочину), хтось із стіни ікону (під час капітального ремонту), а хтось знімає і розіпґятого Ісуса із хреста (хоча б подумки).
Із цієї книги дізнаєшся, що «снятие» «в філософії означає ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100