Олександр Апальков, Крим Анатолій, Пасенюк Вячеслав : Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №105 : журнал : Анотація, уривок з книги.

Автор Олександр Апальков, Крим Анатолій, Пасенюк Вя...
 
Олександр Апальков, Крим Анатолій, Пасенюк Вячеслав : Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №105 : журнал : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Апальков, Крим Анатолій, Пасенюк Вячеслав "Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №105 : журнал" (фото 1)
Літературно-мистецький журнал "Склянка Часу*Zeitglas", №105 : журнал

Олександр Апальков, Крим Анатолій, Пасенюк Вячеслав

(Переклад: Апальков Олександр, Хомутина Хельга)

Склянка Часу*Zeitglas, 2023. — 124 с. — (Серія: журнал).
— м.Канів. — Наклад 550 шт.

Можливість автографа.

Жанр:
Проза
Часописи
Поезія

Анотація:
№ 105 міжнародного літературно-мистецького
"Склянка Часу*Zeitglas"

Березень 2023, № 105

У березневому номері 105 міжнародний літературно-мистецький журнал «Склянка Часу*Zeitglas» публікує німецькою мовою оповідання Надії Слухай «SCHREIBE!», Тетяни Плихневич «MIEZ-MIEZ»..

Розділ Альтернативна проза представлений оповіданням Анатолія Крима «ПРОДАМ МАМУ», новелами Наталії Кірш «МИТРОПОЛИЧІ БАСИ», Миколи Тютюнника «СТАРИЙ І ГОРЕ», Кухаришиної Мирослави «ЩОДЕННИК ВІЙНИ», Юлії Сухорукової «СТАДІОН», Ольги Швиденко «ХРИСТОВЕ ДЕРЕВО», Юлії Етімгер «СТОПКАРМА», Володимира Алтуніна «МУХА», нарисом (продовження) Володимира ДАНИКА «З ПИСЬМЕННИЦЬКОГО ЗОШИТА».
Розділ Коротка проза публікує твори Ганни Конончук, Світлани Зоря, Тоні Твіст.

ПОЕЗІЯ презентує твори авторів: В`ячеслава Пасенюка, Катерини Флекман, Сергія Левченка, Ярослава Савчина, Амаль Шахін, та вірші новітніх молодих українських авторів.


Розділ Критики та есеїстики друкує нариси Олександра Апалькова «ЛЮБОВЬ ВОЗМОЖНА», Володимира Гануліча «ПАРАЛЕЛЬНІ СВІТИ ВІКТОРА ПАЛИНСЬКОГО», Віктора Сергієнка «СМІЛИВІСТЬ ЕКСПЕРИМЕНТУ» та Святослави «КИЇВСЬКА ІСТОРІЯ»
.
Галерея журналу представляна роботами Тетяни Гламазди.
Замовити собі примірники журналу можна в редакції: zeitglas.kaniv@gmail.com

Більш розлого на сайті журналу:
https://www.facebook.com/journalzeitglas/

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Любовь возможна
о книге Юлии Этимгер
«Манихейский бред»,
Склянка Часу/Zeitglasverlag, 2022, 312 c.

Сквозь склеротические шельфы осени стремится Мария в сумашедший дом. Молодая, зеленоглазая, стройная. Она уже миновала тупые капканы лета. Они её не раздушили. У неё есть парень Гриша, кот Саливан, машина, квартира.
Но – самое главное – у неё есть профессия. Она психотерапевт. Она работает над собой. Она пишет диссертацию. Ей нужен материал. Она мчит свой кар туда, где сон зимы… Где сон души спадает… В дали от жизни, суровой и жестокой…
Там ждёт её София – пациентка. Она «очень тонко ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100