Яна Дубинянська : Дружини привидів : повісті : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Яна Дубинянська. Дружини привидів : повісті. У жанрах Антиутопічне, Фантастичне, Соціальна фантастика.
 
Яна Дубинянська : Дружини привидів : повісті : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Яна Дубинянська "Дружини привидів : повісті" (фото 1)
Дружини привидів : повісті

Яна Дубинянська

(Переклад: Калита Ірина, Олійник Марина)

Нора-Друк, 2008. — 240 с. — (Серія: Puzzles).
— м.Київ. — Наклад 1000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-2961-31-7

Жанр:
Антиутопічне
Фантастичне
Соціальна фантастика

Анотація:
В книгу увійшли дві повісті: "Дружини привидів" та "Комуна".Чоловіки цих жінок загинули, затушивши радіоактивну пожежу і запобігши таким чином світовій війні. Але згодом на території колишньої ворожої держави з'являються їхні "фантоми-відбитки". Вдови героїв їдуть туди, щоб зустрітися з коханими. Приїздить сюди і Віка Марченко, яка має свою таємницю.У другій повісті збірки, "Комуна", подано на перший погляд абсурдний, проте чітко регламентований світ. Тут у спеціальних комунах ізолюють кожного, хто має будь-які відхилення від "соціальної норми", аби полегшити життя нормальним, пересічним людям.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (1) Де купити (1) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

27.04.2011
ольга-марія (Оцінка: Варто прочитати)

"Дружини привидів" - з тих текстів, що здатні допекти. Поставити перед тобою питання так, що фіг відкрутишся.
Коли кажуть про "вічні теми", мають на увазі спільний час - те, що важливо і в ХІІ, і в ХХІ ст. А ще є час приватний. Так от "Дружини привидів" зачеплять і в 17, і в 33 (далі ще не знаю). Бо йдеться про взаємини найближчих людей. Чи це буває назавжди? Кого ми насправді любимо і "знаємо" - реальну людину чи свою вигадку? Що здатні пробачити, а що ні?
Антураж теж класно прописано, такий собі невеликий шедевр. Епізодами, навіть не "смислові", можна милуватися й захоплюватися. Соціалкою - теж можна, вона там є.

Кажуть, чужої мудрості з книжок не наберешся. Але за допомогою деяких можна відрити власні ресурси,) Таких, як ця.
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100