Тарас Лютий : Розумність НеРозумного : монографія : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Тарас Лютий. Розумність НеРозумного : монографія.
 
Тарас Лютий : Розумність НеРозумного : монографія : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Тарас Лютий "Розумність НеРозумного : монографія" (фото 1)
Розумність НеРозумного : монографія

Тарас Лютий

Парапан, 2007. — 417 с. — (Серія: http://arhe.com.ua/product/rozumnst-nerozumnogo/ або замовляйте у мене febry@ukr.net).
— м.Київ. — Наклад 300 шт.

Можливість автографа.
ISBN: 978-966-8210-51-8
ББК: 87

Жанр:
Філософське, релігійне
Філософія культури
Філософська антропологія

Анотація:
У монографії обґрунтовуються способи відношення між розумним та нерозумним, через переосмислення контроверз між узвичаєною опозицією раціонального/ірраціонального. Предметом розвідки є феномен нерозумного, який, набувши у європейській традиції здебільшого негативного змісту, розглядається як соціокультурний та антропологічний символ творення евристичної ситуації сприяння розважливим спонукам людини поза технологічно-ідеологічними формами всевладної раціональності. Досліджуються історико-культурні (міфологічні, релігійні, соціальні, психологічні, літературні, мистецькі) "перетворені форми" нераціонального. Актуалізуються смислові, лінгвістичні та невербально-тілесні структури семіотичної переплетеності "розумності" й "нерозумного".

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (5) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100