Тарас Лютий : Вулики сновидінь : мала проза : Анотація, уривок з книги.

Автор Тарас Лютий. Вулики сновидінь : мала проза. У жанрах Романи, новели та оповідання, Містичне, Авторська проза. Анотація: Опов...
 
Тарас Лютий : Вулики сновидінь : мала проза : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Тарас Лютий "Вулики сновидінь : мала проза" (фото 1)
Вулики сновидінь : мала проза

Тарас Лютий

Факт, 2007. — 112 с. — (Серія: Художня література. Поза серіями).
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Тверда обкладинка. Можливість автографа.
ISBN: 978-966-359-172-8
ББК: 84.4.УКР6-4

Жанр:
Романи, новели та оповідання
Містичне
Авторська проза

Анотація:
Оповідання з книги «Вулики сновидінь» дійсно нагадують уривки чиїхось нічних марень. Вбивство коханого чоловіка схоже на вбивство Марата. Шахматні фігури заполоняють світ за законами чисел Фібоначчі. Єдиний порятунок від «слизької Безодні» — робота в похоронній конторі. Маленький хлопчик сам, всупереч традиційному сюжету, викрадає райські яблучка, але уникає вигнання. Поступово читач уподібнюється до одного з персонажів, який живе у безкінечному ланцюгу сновидінь. Можливо, в оповіданнях Тараса Лютого ви впізнаєте свій сьогоднішній сон?

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (2) Скачати файл

Автор ніяк не обере кращий уривок :)

Реклама
Rambler's Top100