Сергій Батурин : Леґенда : Анотація, уривок з книги.

Автор Сергій Батурин. Леґенда. У жанрах Фентезі. Анотація: Як жити, якщо все життя тобі тлумачили, що ти - обраний, а виявляється - звичайнісінький в...
 
Сергій Батурин : Леґенда : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу
, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Сергій Батурин "Леґенда" (фото 1)
Леґенда

Сергій Батурин

Треант, 2011. — 311 с.
— м.Харків. — Наклад 10 шт.

Жанр:
Фентезі

Анотація:
Як жити, якщо все життя тобі тлумачили, що ти - обраний, а виявляється - звичайнісінький вигнанець? Якщо з’ясовується, що ті, кого твій народ тисячоліттями вважав ворогами, шляхетніші, ніж кревні родичі? І що вибрати: обов’язок чи кохання? Ці та інші проблеми вирішують герої книги принц Зульфікар, браконьєр Баррі Арчо, капітан Кер Гирей на далекій планеті, загубленій у Всесвіті. І для того, аби знайти відповіді на свої запитання, вони змушені пережити чимало пригод.
Електронна книжка. У продажу тут: http://fiol.pub/books/104

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (1) Де купити (1) Скачати файл

Нічне небо впало на Квінізорайю й перемішалося з океаном — не зрозуміти, де небо, а де — вода. Густе, чорне зверху та знизу; слабенько мерехтять зеленуваті далекі зірки, кволо спалахують ледь помітні вогники у хвилях.
Потонула у ночі Квінізорайя. Ані вогника у передмістях та на околицях — ремісники рано лягають, потомлені важкою роботою. Швидко втихомирюються портові чиновники та торгівці, бо зранку ще вдосвіта оживе порт і відкриються склади та крамнички. Принишкли ченці у чорній громадині монастиря. Тихо по теремах шляхти. Та і яка там уже шляхта у провінційній Квінізорайї?
Лише вартові на ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100