Міла Іванцова : Ключі від ліфта : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Міла Іванцова. Ключі від ліфта.
 
Міла Іванцова : Ключі від ліфта : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам
не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Міла Іванцова "Ключі від ліфта" (фото 1)
Ключі від ліфта

Міла Іванцова

Клуб сімейного дозвілля (КСД), 2011. — 288 с.
— м.Харків. — Наклад 23000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-14-2339-7
ББК: 84.4УКР

Жанр:
Міське
Кримінальне
Містичне

Анотація:
…Що може статися, коли в будинку раптово припиняється подача електроенергії?
Згасає світло, вимикаються холодильник, праска, телевізор, радіо. Але це ще нічого, якщо ти в межах своєї квартири. А якщо – в ліфті? Темрява і страх зненацька охоплюють тебе. І, здається, виходу немає.
В своєму новому романі Людмила Іванцова пропонує тим, хто потрапив в таку халепу, свій ключик до виходу з подібної ситуації.
Саме через зупинку ліфта дивним чином переплітаються долі чотирьох різних героїв – двох колишніх однокласників Ігоря та Лева та двох молодих жінок Лізи та Олі.
Перші двоє – звичайні сучасні чоловіки, мешканці Києва. Вони мало чим відрізняються від інших – в міру успішні, в міру заклопотанні буденним життям. Вони мають свої розваги та турботи, виборюють місце під сонцем і в поті чола заробляють собі на хліб насущний. Але серед усіх буденних потреб є одна, котра ніяк не піддається рішенню: відчути смак життя. А точніше – віднайти в ньому ту «чисту радість», яка була в дитинстві.
На відміну від них, у Лізи та Ольги навіть немає часу замислитись над таким глобальним питанням. Адже у своєму житті вони не шукали шляху до складних істин. А тим більше – пригод. Долі цих молодих жінок несподіваним чином переплелися за межами батьківщини, куди вони вирушили на заробітки, мріючи повернутися додому і вирватись на інший рівень існування.
Всі чотири долі несподівано переплітаються в мить, коли зупинилися ліфти…
http://bukvoid.com.ua/reviews/books/2012/09/07/073138.html

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Немає файлів для скачування.
Реклама
Rambler's Top100